Ταξίδι στην Ιαπωνία με TravelPapa Οδηγοί

Η πανέμορφη χώρα της Ιαπωνίας συνδυάζει προσεκτικά τις αρχαίες παραδόσεις της και νεωτερικότητα: παλιά παγόδες και πανέμορφο υψηλής ουρανοξύστες, Ofuro (ή εθνικές ιαπωνικά λουτρά) και δημοφιλές spa κέντρα και ούτω καθεξής.

Αυτό το ασυνήθιστο συνδυασμό είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο σε αυτό το απολύτως καταπληκτική χώρα. Αλλά εκτός από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει για τον εαυτό του, όπως μοναδική ιαπωνική αρχιτεκτονική, συμπεριλαμβανομένων πολλών αρχαίων ναών, λίγα παγκοσμίως γνωστά πάρκα ψυχαγωγίας για τα παιδιά, όπως "Disneyland" ή "Universal Studio", εκπληκτικά όμορφη φύση και τα τοπία, σεβασμό και έτσι γραφικό κατοίκους, ασυνήθιστη κουζίνα και ούτω καθεξής.
Ιαπωνία θεωρείται μια μάλλον ασφαλής χώρα, ωστόσο, συνιστάται να μην ξεχάσουμε τους απλούς κανόνες της παραμονής στην ξένη χώρα ούτως ή άλλως. Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε, ότι οι ξένες γλώσσες δεν είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ιαπωνία, έτσι είναι σχεδόν αδύνατο να ανταποκριθεί στην αγγλόφωνη περαστικός στο δρόμο. Τέλος πάντων, αν χαθείτε, μπορείτε μπορεί πάντα να ζητήσει από τους αστυνομικούς για βοήθεια - θα σας δείξει το δρόμο για το ξενοδοχείο σας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που χρειάζεστε. Ένα ακόμα καλό - όλα τα σημάδια και τους δείκτες βαπτιστεί στο λατινικό αλφάβητο, έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να προσανατολίσει τον εαυτό σας στους δρόμους.
Ιαπωνία είναι το καλύτερο μέρος για να συνδυάσετε όλα τα βασικά είδη διακοπών, συμπεριλαμβανομένων στηρίζεται πάνω στην παραλία, πρόκειται για πολλαπλές περιπετειώδεις εξορμήσεις, σκι, γευσιγνωσία, την επίσκεψη σπα-κέντρα και ούτω καθεξής.
Τα πιο δημοφιλή σουβενίρ για να φέρει στο σπίτι από την Ιαπωνία είναι παραδοσιακά ζωγραφισμένα ανεμιστήρες, σαμουράι ή γκέισα κούκλες, τα εθνικά ρούχα, είδη πορσελάνης, πίνακες ζωγραφικής ιερογλυφικό, εκπληκτικά σχεδιασμένο κόσμημα, ιαπωνικά φυσικά καλλυντικά και ούτω καθεξής.
Πήρε ενδιαφέρονται; Βρείτε το δικό σας ιαπωνικό ιδιωτικό οδηγό για www.travelpapa.com/guides και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη ιαπωνική περιπέτεια !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top