Коста Рика приключение!

Въпреки че повечето държави столици са основната атракция, която изготвя в туристи, Costa Rica е нещо съвсем различно. С толкова много невероятни места за посещение и да проучи,

Въпреки че повечето държави столици са основната атракция, която изготвя в туристи, Costa Rica е нещо съвсем различно. С толкова много невероятни места за посещение и да изследват, столицата едва ли е единственият сайт, за да видите. Столицата на Коста Рика Сан Хосе е най-големият столичен град в страната с обичайните фиксинга, с шикозни магазини, малки кафенета и традиционната латиноамериканска инфраструктура. Освен това, една от най-посещаваните градове в страната е Монтеверде, известен със своята невероятна ziplining през облак гора. Има тераси за наблюдение на дълги опашки, а дори и мостове окачване да ви дадат мнението на планините през мъгливото небе. Коста Рика е добре известен със своята ecotouris , че не е изненада, че La Fortuna е друг град на които задължително трябва да видите списъка. Начало на вулкана Аренал , този град е старомоден и много гостоприемен за посетители, с изобилие от хотели, за да останат в. Спящата индианецът, например, е туристически любим, с ниски цени и приятелска среда. Също така, нищо хубаво късно вечерно пътуване до активно, естествено топла пролет! Накрая, Manuel Antonio прави разреза за един от най-добрите градове за посещение по време на посещението живописна Коста Рика. Въпреки че Националният парк на Manuel Antonio е най-малката в страната, това е може би най-доброто, тъй като тя е дом на по-голямата част от страните, застрашени видове. Не само, че е пълен с тропически гори, но тя обхваща няколко красиви плажове. Всичко на всичко, Коста Рика е огромно съкровище в средата на Централна Америка, пълна с повече изненади, отколкото това е малък размер може да предложи.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Flora Potapoff

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top