Κόστα Ρίκα περιπέτεια!

Ενώ οι περισσότερες χώρες πρωτεύουσες είναι το βασικό πλεονέκτημα που αντλούν σε τουρίστες, Κόστα Ρίκα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Με τόσες πολλές απίστευτες πόλεις για να επισκεφθείτε και να εξερευνήσετε,

Ενώ οι περισσότερες χώρες πρωτεύουσες είναι το βασικό πλεονέκτημα που αντλούν σε τουρίστες, Κόστα Ρίκα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Με τόσες πολλές απίστευτες πόλεις για να επισκεφθείτε και να εξερευνήσετε, η πρωτεύουσα είναι σχεδόν το μόνο site για να δούμε. Πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα από Σαν Χοσέ είναι η μεγαλύτερη μητροπολιτική πόλη της χώρας με τις συνήθεις στερεώσεις, με κομψά πολυκαταστήματα, μικρά καφέ και παραδοσιακές υποδομές της Λατινικής Αμερικής. Από εκεί και πέρα, ένα από τα πιο επισκέφθηκε πόλεις της χώρας είναι Monteverde, γνωστή για την απίστευτη ziplining του μέσα από το δάσος σύννεφο. Υπάρχουν καταστρώματα παρατήρησης, μεγάλες ουρές, ακόμα και κρεμαστές γέφυρες για να σας δώσει τη θέα στα βουνά από τα ομιχλώδη ουρανό. Κόστα Ρίκα είναι γνωστή για τους ecotouris , δεν είναι καμία έκπληξη ότι η La Fortuna είναι μια άλλη πόλη στην must-βλέπε κατάλογο. Αρχική σελίδα για το ηφαίστειο Arenal , αυτή η πόλη είναι γραφικό και πολύ φιλόξενο για τους επισκέπτες, με την αφθονία των ξενώνων για να μείνετε. Το Sleeping ινδική, για παράδειγμα, είναι μια τουριστική αγαπημένο, με φθηνές τιμές και φιλικό περιβάλλον. Επίσης, τίποτα δεν κτυπά ένα αργά το βράδυ ταξίδι σε μια ενεργή, φυσική ιαματική πηγή! Τέλος, Μανουέλ Αντόνιο κάνει την διαφορά για μια από τις καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε κατά την επίσκεψη γραφική Κόστα Ρίκα. Ακόμα κι αν το Εθνικό Πάρκο Μανουέλ Αντόνιο είναι η μικρότερη στη χώρα, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη, δεδομένου ότι είναι το σπίτι για την πλειοψηφία των χωρών απειλούμενα είδη. Όχι μόνο είναι γεμάτη από τροπικά δάση, αλλά περιλαμβάνει μερικές όμορφες παραλίες. Συνολικά, η Κόστα Ρίκα είναι ένα τεράστιο θησαυρό στη μέση της Κεντρικής Αμερικής γεμάτη περισσότερες εκπλήξεις από το μικρό της μέγεθος θα μπορούσε να υποδηλώνει.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Flora Potapoff

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top