Намери любимото си място в Италия с TravelPapa Guides

Италия е еднакво популярни сред пътниците, както през зимата, и през лятото.

Всеки сезон хиляди туристи идват тук от всички краища на света, за да видите целия свят, известни sightseeigs със собствените си очи, за да отидат на най-екзотичните и впечатляващи екскурзии, плува в ясно, топло море, почивка на дългите хубави плажове и се възхищават на спиращи дъха гледки на местната природа.
В северната част на страната се смята за "международната Италия" , което на пръв поглед изглежда точно като някои региони на Франция или, например, Швеция. Всички основни ски курорти и търговски центрове са концентрирани точно в тази област. В централната част на страната може да бъде свързана с всички основни исторически и културни забележителностите, включително невероятни архитектурни забележителностите на Рим, Ватикана, живописни областта на Тоскана и така нататък. И най-накрая, в южната част, която може да бъде наистина нарича "най-италиански", тъй като животът там е толкова ярко, горещо, силно и ярко - точно като във всички тези италиански филми ние всички използвани, за да гледате.
Италия съдържа около 8000 големите градове и малките градове, но те са само малка част от тях, които трябва да бъдат включени в списъка на всеки "трябва да посетите". Това са: Рим със своята древна средновековна култура и Ватикана, Салерно със своите археологически паркове и Сиракуза със своите архитектурни паметници и древногръцкия свят. Флоренция е голям център на италианското изкуство и самата Венеция представлява огромен удивително красива архитектурна забележителности на открито. Всички любители на пазаруване трябва да отидат направо в Милано и най-романтичните лицата, абсолютно ще обичат атмосферата на Верона. Морски курорти са разположени в цялата страна и като цяло представляват площ от около 7500 километри.
Най-популярните сувенири да донесе у дома от Италия обикновено са венециански маски, брошки или порцеланови кукли, различни бижута, нарязани-стъкло, местни вина и други традиционни напитки и така нататък.
Вече се интересувам? Тогава TravelPapa Guides може определено да ви предложи един от нашите италиански частни водачи, като Силвия Caso , Нина Masi , Ирина Busel и много други, които чакат за вас да споделят красотата на италианската култура с вас! Вие трябва само да ги питам!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top