Υπερατλαντικές πτήσεις με ενδιάμεσους σταθμούς.

Airberlin αποτελεί κίνητρο για τους επιβάτες τους με υπερατλαντικές πτήσεις να κάνουν στάσεις σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας.

Airberlin προσφέρει στους επιβάτες τους να δοκιμάσουν το νέο πρόγραμμα στάση του με φέρουν σε δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Γερμανίας το Βερολίνο και το Ντίσελντορφ. Οι επιβάτες που πετούν σε προορισμούς με στάσεις στο Ντίσελντορφ ή το Βερολίνο μπορεί να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια από airberlin και να επωφεληθούν από αυτό το ευεργετικό πρόγραμμα ενδιάμεση στάση.

Οφέλη του Προγράμματος Stopover:
  • Προσφέρει στους ταξιδιώτες πρόσθετες ευκαιρίες για να εξερευνήσετε το Βερολίνο, Ντίσελντορφ, και τις γύρω περιοχές με αυτοκίνητο, τρένο ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς
  • Ιδανικό για ταξίδια δρομολόγια με τη διάρκεια της νύχτας συνδέσεις πτήσης στο Βερολίνο ή Ντίσελντορφ
  • Δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για τους ταξιδιώτες στην Ευρώπη: μία ενδιάμεση στάση προσφέρεται δωρεάν
Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα:
  • Επιβάτης θα πρέπει να επιλέξουν airberlin και να κλείσετε μια πτήση από τη Νέα Υόρκη (JFK), Σικάγο (ORD), Μαϊάμι (MIA), Λος Άντζελες (LAX), Fort Myers (RSW), Boston (BOS), και το Σαν Φρανσίσκο (SFO) μέσω Βερολίνου (TXL) ή Ντίσελντορφ (DUS), Γερμανία προτιμώμενο τελικό προορισμό της πτήσης του πελάτη σας στην Ευρώπη.
  • Μια ενδιάμεση στάση έως 7 ημέρες σε οποιαδήποτε κατεύθυνση προσφέρεται δωρεάν
  • Μια πρόσθετη στάση είναι διαθέσιμη για ένα κόστος $ 100
Επισκεφθείτε TravelPapa.com και εμπνευστείτε από μεγάλες ενδο-ευρωπαϊκό δίκτυο διαδρομών ουρανό airberlin και να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια με δωρεάν ενδιάμεση στάση των πελατών στη Γερμανία με airberlin τώρα.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top