Book евтини самолетни билети в Нисък сезон!

Кога е най-евтините време на годината за Airline Travel?

Ние знаем, че има три туристически сезони през годината:

  • нисък сезон,
  • Междинен сезон (известен също като рамото сезон)
  • и висок сезон

Логично най -евтините самолетни билети ще се продават по време на нисък сезон и повишаващите от сезона. Обикновено, той е свързан с нивото на търсенето на пътувания между всеки две самолетни дестинации, затова, ако търсенето на пътник за пътуването е високо през всяко време на годината, цените на полетите ще бъдат по-скъпо. Номерът е да се признае, по времето, когато търсенето на пътуване ще бъде ниска и резервирате евтини полети за предпочитана дестинация.Нисък сезон се смята за такъв, поради по-ниска цена за билети, има и други причини две. Един от тях е времето в различни периоди от годината, може да повлияе на цените за пътуване с авиокомпания. Например, по време на зимата в Европа може да бъде студена и снежна, така че не като много хора ще бъдат склонни да пътуват в подходящ момент, като по този начин търсенето на полети до Европа ще намалее, както и цените на самолетните билети. Друг пример може да бъде дъжд сезон през годината в много азиатски страни или на Карибите, това е, когато хората пътуват по-малко за тези дестинации и цени за полети станат по-евтини.

Друга причина за промени в сезони през годината са академични графици, че има влияние върху цените се дължи на студенти, пътуващи вкъщи или на почивка по време на почивката си. Например, цените на самолетните билети могат да бъдат много скъпи по време на пролетната ваканция на университета.

И разбира се, Почивка имат голямо въздействие върху добри цени на самолетни билети . По време на празници билети са склонни да бъдат скъпи, обаче, понякога пътник може да се намери евтин полет точно преди или след специално празника.

Винаги разгледа опциите си и резервирате евтини самолетни билети за TravelPapa.com!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top