Kies Duitsland als uw volgende reisbestemming

Eerste dingen die Duitsland kan worden geassocieerd met zijn heerlijk eten, lekker biertje, prachtige landschappen, met inbegrip van oude kastelen, schilderachtige meren, oude steden, gevuld met een rijke geschiedenis, een groot aantal skigebieden, meerdere winkelcentra en ga zo maar door.

De meest aantrekkelijke voor reizigers deel van het land wordt beschouwd als de noordelijke. Dat is waar je prachtig uitzicht op het platteland, met inbegrip van grote gebieden, kleine boerderijen, bergachtige landschappen en ga zo maar door kunnen vinden. Een van de belangrijkste bestemmingen van dit gebied is de stad Hamburg, die veel oude kastelen en forten rond het bevat en heeft ongeveer 40 theaters overal in de stad!
Op het zuiden van Duitsland ligt Bavaria - één van de meest populaire delen van het land, die ook bekend staat als de 'beer land ". Precies in München, de hoofdstad van Beieren, wordt jaarlijks gehouden Oktoberfest, het beroemde bier festival, waar duizenden buitenlandse reizigers hier bij elkaar verzamelt.
En, natuurlijk, de belangrijkste toeristische Duitse bestemming is de hoofdstad van het land, de stad Berlijn, die wordt beschouwd als een van de meest levendige Europese hoofdsteden, vervuld van vreugde, plezier en vrijheid. Het grootste deel van de belangrijkste Duitse bezienswaardigheden precies gelegen in de hoofdstad, waaronder Brandenburgen Tor, de dierentuin van Berlijn, Berliner Dom, de Rijksdag gebouw en het Museum eiland.
Duitsland is de belangrijkste toeristische attracties vertegenwoordigd door zijn historische, architectonische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Het land is vrij "compact", dus als u van plan uw route goed genoeg, is het mogelijk om Beierse Alpen, oude kathedralen, middeleeuwse kastelen, musea van oude en moderne kunst, schilderachtige meren en nationale parken in één vakantie te nemen. Of je kan gewoon vragen een van onze Duitse particuliere gidsen - Finn Ballard , bijvoorbeeld - hij weet hoe het te doen!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top