Νέα εισιτήρια Ναύλοι Ευεργετικό Airline!

Η Emirates είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη τους ναύλους και το χειμώνα σε πολλούς συναρπαστικούς προορισμούς των πτήσεων.

Αυτά τα νέα μεγάλα αεροπορικά εισιτήρια ναύλων Emirates οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν στους πελάτες τους είναι έγκυρα από όλες τις πύλες των ΗΠΑ για πάνω από 150 παγκόσμιους προορισμούς της πτήσης. Οι επιβάτες που προγραμματίζουν να πετάξει σε οποιοδήποτε από αυτούς τους προορισμούς καλύτερα να βιαστούμε και αεροπορικά εισιτήρια βιβλίο τώρα για TravelPapa.com, επειδή η προσφορά λήγει στις 25 Ιουλίου. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για χειμερινές διακοπές ταξιδεύουν περίοδο, αρχής γενομένης από 2 Δεκέμβρη ος, 2016 και τελειώνει 10 Ιανουαρίου, 2017. Πετώντας επιβάτης μπορεί να προτιμήσετε ήδη πτήσεις σε αυτή την προσφορά ή να αναφέρονται σε ταξιδιωτικούς πράκτορες τους για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις που ισχύουν για την Economy Class εξής:

  • Οι τιμές είναι διαθέσιμες για T, L, Q και K Class
  • Περίοδο των εκπτώσεων διαρκεί από τον Ιούλιο του 19 ου, 2016 μέχρι 25 Ιουλίου, 2016
  • Εξερχόμενος διάρκεια του ταξιδιού για να επιλέξετε προορισμούς: 2ης Δεκεμβρίου ος, 2016 μέσω 10 Ιανουαρίου, 2017
  • Ταξίδια πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις ή πριν τις 25 Μαΐου 2017
Economy Class ναύλοι που αναχωρούν από όλες τις πύλες των ΗΠΑ στο Ντουμπάι θα ξεκινήσει από το 1324 USD *. Οι τιμές για πτήσεις από τις ΗΠΑ προς Μιλάνο ξεκινά από 604 USD *. Πετώντας επιβάτης μπορεί να κάνετε κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου σε απευθείας σύνδεση από τις ΗΠΑ προς τη Σιγκαπούρη με ναύλο ξεκινώντας από 1.414 USD *.
Επιπλέον, η Emirates θα προσφέρει δύο επιπλέον πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και το Λος Άντζελες (one way) που λειτουργεί από την Boeing 777-200LR αεροσκάφη. Αυτά τα δύο επιπλέον πτήσεις είναι εκτός από την διπλή καθημερινή λειτουργία A380 μας και θα λειτουργούν ως εξής:

29 του Ιουλίου του 2016 το Ντουμπάι - Λος Άντζελες EK 2647 Αναχώρηση: 7:55 Άφιξη: 12:30
30 Ιούλη 2016 Ντουμπάι - Λος Άντζελες EK 2697 Αναχώρηση: 6:40 Άφιξη: 11:30

Αυτά τα δύο επιπλέον πτήσεις προσφέρουν περισσότερα τελευταίες ευκαιρίες πωλήσεων λεπτά αφού ικανότητας στα διπλά πτήσεις καθημερινά A380 είναι ήδη πολύ περιορισμένη σε αυτές τις δύο ημερομηνίες.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top