Нека се върнем към Испания с TravelPapa Guides

Какво идва на ум, когато чуете за Испания?

Може би, прекрасни дълги пясъчни плажове на Канарските острови, вкусна кухня и сангрия, невероятно местна напитка? Или може би, звуци на кастанети и страстна фламенко? Или спираща дъха природа, красиви архитектурни обекти, добри ски-курорти, многобройни търговски центрове и ярки нощния живот? Както и да е, Испания съдържа всички от него и може да бъде наистина смята за един от най-добрите туристически дестинации като всеки има възможност да се намери нещо интересно за себе си.
Плажовете са наистина смята за един от основните испански "съкровища". Има много от тях, включително и пясъчен, каменист и дори с вулканичен черен пясък. Морски курорти са разпръснати из цялата страна, както на районите на континентална и островна.
Но освен, че Испания може да е свързано не само с слънце и морски разходки, но също така и със сняг и планини. Най-популярните ски-курорти са разположени по-близо до границата с Франция, които са популярни за техните зашеметяващи пейзажи, езера и реки, и така нататък.
Местните жители плащат много внимание на храната, нейното готвене и сервиране, така че има огромен брой различни кафенета, ресторанти и механи, които винаги са готови да се въведе местната испанска храна и вина на всички свои посетители. В Испания може да се намери най-стария ресторант в света - това е среща на гостите, тъй като 1725 (може ли да си представите, че?).
Няма значение кой път ще отида в Испания , ще намерите много забележителности, така или иначе. Освен добре известните градове на Мадрид, Барселона или Валенсия, има много един ден екскурзии до Гранада, Кордоба, Севиля, Сантяго де Компостела и много други. Освен това, болката също се счита за много известен със своите многобройни манастири и свещени места и абсолютно интересни музеи, където всеки ще намери изложбата интересно достатъчно за себе си.
Това са четирите основни неща, всеки трябва да направи по време на престоя в Испания: "отиде на посещение" на Салвадор Дали, вкус на легендарния виното на Vega Sicilia, гледате корида и се чувстват вълшебната атмосфера на фламенко. Не знам как да се намери време за всички тези неща? Просто попитайте TravelPapa Guides!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top