Ας πάμε στην Ισπανία με TravelPapa Οδηγοί

Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν ακούτε για την Ισπανία;

Ίσως, υπέροχες μεγάλες αμμώδεις παραλίες της Καναρίων Νήσων, νόστιμη κουζίνα και σανγκρία, καταπληκτική τοπική ποτό; Ή ίσως, τους ήχους της καστανιέτες και πάθος φλαμένκο; Ή κόβει την ανάσα φύση, όμορφη αρχιτεκτονική αντικείμενα, καλό χιονοδρομικά κέντρα, πολλά εμπορικά κέντρα και έντονη νυχτερινή ζωή; Anyways, Ισπανία περιέχει όλο αυτό και μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς, όπως ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βρει κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό του.
Οι παραλίες είναι πραγματικά θεωρείται ένας από τους κυριότερους Ισπανούς "θησαυρούς". Υπάρχουν πολλά από αυτά, συμπεριλαμβανομένων άμμο, βότσαλα, βραχώδεις και ακόμη και με ηφαιστειογενή μαύρη άμμο. Τα παραθαλάσσια θέρετρα εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα, τόσο στην ηπειρωτική χώρα και τα νησιά περιοχές.
Αλλά εκτός από αυτό, η Ισπανία μπορεί να σχετίζεται όχι μόνο με τον ήλιο και την θάλασσα περιπάτους, αλλά και με το χιόνι και τα βουνά. Τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, που είναι δημοφιλής για την εκπληκτική τοπία, ορεινές λίμνες και τα ποτάμια τους, και ούτω καθεξής.
Οι ντόπιοι κάτοικοι πληρώνουν πολλή προσοχή για τα τρόφιμα, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα, ώστε να υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των διάφορες καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες που είναι πάντα έτοιμη να εισαγάγει το τοπικό ισπανικό φαγητό και κρασιά σε όλους τους επισκέπτες τους. Στην Ισπανία, μπορείτε να βρείτε το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο - έχει την εκπλήρωση των επισκεπτών από το 1725 (μπορείτε να φανταστείτε αυτό;).
Δεν έχει σημασία ποιο τρόπο θα πάει στην Ισπανία , θα βρείτε πολλά αξιοθέατα ούτως ή άλλως. Εκτός από γνωστές πόλεις της Μαδρίτης, της Βαρκελώνης και Βαλένθια, υπάρχουν πολλές μονοήμερες εκδρομές προς Γρανάδα, Κόρδοβα, Σεβίλλη, Santiago de Compostela και πολλοί άλλοι. Πέρα από αυτό, ο πόνος θεωρείται επίσης πολύ γνωστή για τα πολλαπλά μοναστήρια και ιερούς τόπους και απολύτως ενδιαφέροντα μουσεία, όπου ο καθένας θα βρει την έκθεση ενδιαφέρουσα αρκετό για τον εαυτό του.
Εδώ είναι τα τέσσερα βασικά πράγματα ο καθένας πρέπει να κάνει κατά τη διαμονή τους στην Ισπανία: "πάει σε μια επίσκεψη" στο Σαλβαδόρ Νταλί, δοκιμάσετε το θρυλικό κρασί των Vega Sicilia, να παρακολουθήσετε ταυρομαχία και νιώστε τη μαγική ατμόσφαιρα του φλαμένκο. Δεν ξέρω πώς να βρείτε χρόνο για όλα αυτά τα πράγματα; Απλά ρωτήστε TravelPapa οδηγοί!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top