Laten we gaan naar Spanje met TravelPapa Gidsen

Wat komt je geest als je hoort over Spanje?

Misschien, prachtige lange zandstranden van de Canarische Eilanden, heerlijke gerechten en sangria, geweldige lokale drank? Of misschien, geluiden van castagnetten en gepassioneerde flamenco? Of adembenemende natuur, prachtige architectonische objecten, goede ski-resorts, talloze winkelcentra en levendige nachtleven? Anyways, Spanje bevat alle van het en kan echt worden beschouwd als een van de beste toeristische bestemmingen als iedereen een mogelijkheid om iets interessants voor zichzelf te vinden.
Stranden zijn echt beschouwd als een van de belangrijkste Spaanse "schatten". Er zijn veel van hen, met inbegrip van zand, grind, rotsachtige en zelfs met vulkanisch zwart zand. Beach resorts zijn verspreid over het hele land, zowel op het vasteland en de eilanden gebieden.
Maar naast dat, kan Spanje worden niet alleen geassocieerd met zon en wandelingen langs de zee, maar ook met sneeuw en bergen. De meest populaire ski-resorts bevinden zich dichter bij de grens met Frankrijk, dat populair vanwege hun prachtige landschappen, bergmeren en rivieren, enzovoort zijn.
Lokale bewoners besteden veel aandacht aan voedsel, het koken en serveren, dus er is een groot aantal verschillende cafés, restaurants en tavernes die altijd klaar om de lokale Spaanse gerechten en wijnen te introduceren aan al hun bezoekers. In Spanje kunt u het oudste restaurant in de wereld - het is aan de bezoekers sinds 1725 (kunt u zich voorstellen dat?).
Het maakt niet uit welke kant je zal gaan in Spanje , zal u veel bezienswaardigheden toch te vinden. Naast de bekende steden van Madrid, Barcelona en Valencia, zijn er vele een dag excursies naar Granada, Cordoba, Sevilla, Santiago de Compostela en vele anderen. Daarnaast wordt de pijn ook beschouwd als zeer bekend om zijn meerdere kloosters en heilige plaatsen en absoluut interessante musea, waar iedereen de tentoonstelling interessant genoeg voor zichzelf te vinden.
Hier zijn de vier belangrijkste dingen die iedereen zou moeten doen tijdens een verblijf in Spanje: "ga op bezoek" aan Salvador Dali, de smaak van de legendarische wijn Vega Sicilia, kijken corrida en voel de magische sfeer van de flamenco. Weet niet hoe om tijd te vinden voor al deze dingen? Gewoon vragen TravelPapa Guides!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top