Hai să mergem în Spania cu TravelPapa Ghiduri

Ceea ce vine în minte atunci când auzi despre Spania?

Poate, minunate plaje lungi de nisip din Insulele Canare, mâncăruri delicioase și sangria, băutură locală uimitoare? Sau poate, sunete de corneți și flamenco pasionat? Sau taie respirația natura, obiecte arhitecturale frumoase, bune de schi statiuni, numeroase centre comerciale și viața de noapte vii? Oricum, Spania conține toate ea și poate fi considerat cu adevărat una dintre cele mai bune destinatii turistice ca toata lumea are posibilitatea de a găsi ceva interesant pentru el însuși.
Plajele sunt considerate cu adevărat una dintre principalele "comori" spaniolă. Există o mulțime de ei, inclusiv nisip, pietriș, stâncoasă și chiar cu nisip negru vulcanic. plaja statiuni sunt răspândite în toată țara, atât pe zonele continentale și insulare.
Dar, în afară de faptul că, Spania poate fi asociat nu numai cu soare și pe litoral plimbări, dar, de asemenea, cu zăpadă și munți. Cele mai populare statiunea de schi sunt situate mai aproape de granița cu Franța, care sunt populare pentru peisaje uimitoare, lacurile de munte și râuri și așa mai departe.
localnicii plătesc o mulțime de atenție la produsele alimentare, de gătit și de servire, astfel încât există un număr foarte mare de diverse cafenele, restaurante și taverne, care sunt întotdeauna gata să introducă produsele alimentare spaniole și vinurile locale pentru toți vizitatorii lor. În Spania s-ar putea găsi cel mai vechi restaurant din lume - a fost întâlnirea cu vizitatori de 1725 (se poate imagina asta?).
Nu are importanță în ce fel te va merge în Spania , veți găsi o mulțime de obiective turistice , oricum. În afară de bine-cunoscute orașe din Madrid, Barcelona sau Valencia, există mai multe excursii de o zi la Granada, Cordoba, Sevilla, Santiago de Compostela si multe altele. În afară de faptul că, durerea este, de asemenea, considerată foarte faimos pentru mai multe mănăstiri și locuri sacre și muzee absolut interesante, în cazul în care toată lumea va găsi expoziția suficient de interesant pentru el.
Aici sunt cele patru lucruri principale pentru toată lumea ar trebui să facă în timpul șederii în Spania: "du-te la o vizită" la Salvador Dali, gusta vinul legendar al Vega Sicilia, ceas coridă și să simtă atmosfera magică a flamenco-ului. Nu știu cum să găsească timp pentru toate aceste lucruri? Cere doar TravelPapa Ghiduri!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top