Пътуване до Чикаго

Чикаго, или както обичам да го наричам "чистия New York City", е страхотен град, разположен точно на пристанището на езерото Мичиган.
Чикаго, или както обичам да го наричам "чистия New York City", е страхотен град, разположен точно на пристанището на езерото Мичиган. По време на моето кратко, 2-дневен престой в ветровито града, се е убедил да вземе в най-добре известните атракции, които тя може да предложи. Всеки път, когато съм в един град, за кратък период от време, аз обикновено се намери двойно Decker автобус, който мога да хоп върху. Тези видове автобуси, които предавате на всички от най-известните забележителности във всеки столичен град и кръг около по един много удобен график. Започнахме нашето пътуване с бърз посещение в Navy Pier. Един стар тъмносин тренировъчна база, тази туристическа атракция има гигантски полето виенско колело в центъра на това, заедно с някои туристически магазини, ресторанти и вози за малки деца (или възрастни, които са малки деца по душа). Аз също се е убедил да направи пътя ми към Adler Planetarium и Аквариума Shedd , които са и двете разположени на Чикаго Boardwalk, което ви позволява да видите целия силует на града. Както и клиширано да звучи, това е традиция да стигнем до върха на най-високата сграда, когато аз съм на гости на нов град. Въпреки че Уилис Тауър е най-високата сграда в Чикаго, реших да посетите John Hancock Center ($ 20 допускане за възрастни), където ние имаме 360-градусова гледка на Чикаго от 94-ти етаж. Тъй като това е лятото и времето е девствена, аз се озовах привлечен като закуска и обяд в многобройните паркове на града може да предложи. Посетих Милениум парк , както и парк Линкълн и Грант. Grant Park е любимата ми, защото съдържа спиращи дъха Бъкингамския фонтан , който е един от най-големите фонтани в целия свят. На нашата обиколка, което направихме чуят за ужасната Чикаго огъня, който унищожил по-голямата част от началото на архитектурата на Чикаго. Поради тази трагедия, градът е поканил няколко креативни и иновативни архитекти да проектират един огромен масив от внушаващ благоговение сграда всичко в целия град. Смесено с всички от най-модерните сгради, има само на водна кула, която успя да оцелее в огъня. Това малко на историческа архитектура, изгубени в морето от стъкло и огледални сгради е и зрението си струва да посетите. И накрая, не пътуване до Чикаго би била пълна без бърза фотосесия на Cloud Gate, иначе известни като "боб". Това е огромна скулптура, направена от огледални парчета и гигантската структура привлече повече туристи, отколкото всяко друго място в града. До следващия път, Чикаго!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Flora Potapoff

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top