Kirándulás Chicago

Chicago, vagy ahogy én szeretem nevezni "a tiszta New York City", egy csodálatos város található, közvetlenül a kikötő a Michigan-tó.
Chicago, vagy ahogy én szeretem nevezni "a tiszta New York City", egy csodálatos város található, közvetlenül a kikötő a Michigan-tó. Munkám során rövid, 2 napos, a szeles város, tettem róla, hogy a legtöbb jól ismert látnivalók, amit nyújtani tud. Amikor én vagyok a városban egy rövid ideig, általában található egy emeletes busz, hogy én is ugranak. Az ilyen típusú autóbuszok leadniuk egyáltalán leghíresebb látnivalók minden nagyvárosi város és a kör körül egy nagyon kényelmes ütemtervet. Kezdtük utunkat egy gyors látogatás Navy Pier. Egy régi sötétkék képzés alapja, ez turistalátványosság egy óriáskerék kellős közepén is, valamint néhány turisztikai üzletek, éttermek és túrák a gyerek (vagy felnőtt, aki olyan kis gyerekek a szív). Én is biztos, hogy az én utam át Adler Planetárium és a Shedd Aquarium , mely egyaránt található a Chicago Boardwalk, bérlet látod az egész láthatár a város. Mivel közhely, mert úgy tűnhet, hogy ez a hagyomány, hogy a tetején a legmagasabb épület, amikor én városlátogatás. Annak ellenére, hogy a Willis Tower a legmagasabb épület a Chicago, úgy döntöttem, hogy keresse fel a John Hancock Center (20 $ belépő felnőttek részére), ahol van egy 360 fokos kilátás Chicago a 94. emeleten. Mert ez nyáron, és az időjárás is érintetlen, találtam magam levonni, hogy miután a reggeli és ebéd a sok park a város kínál. Meglátogattam Millenium park , valamint a Lincoln és a Grant park. Grant Park volt a kedvenc, mert nem tartalmaz a lélegzetelállító Buckingham Fountain , amely az egyik legnagyobb szökőkutak az egész világon. Sétánk, csináltunk hallani szörnyű Chicago tűz elpusztította a legtöbb Chicago korai építészet. Mivel ennek a tragédiának, a város meghívott több kreatív és innovatív építészek, hogy tervezzen egy hatalmas tömb félelmetes épület, egész várost. Összekeveredik minden a modern épületek, csak a víztorony, hogy sikerült túlélni a tüzet. Ez kicsit történelmi építészet, elveszett tengerében üveg és tükrös épületek is a látvány érdemes felkeresni. És végül, nem kirándulás Chicago lenne teljes, ha nem egy gyors fotózásra a Cloud Gate, más néven "a bab". Ez egy hatalmas szobor készült tükrözött darab, és az óriás szerkezet vonzott több turista, mint bármely más hely a városban. Till legközelebb Chicago!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Flora Potapoff

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top