Ταξίδι στο Σικάγο

Σικάγο, ή όπως μου αρέσει να την αποκαλούν «η καθαρή πόλη της Νέας Υόρκης", είναι μια μαγευτική πόλη που βρίσκεται στο λιμάνι της λίμνης Μίσιγκαν.
Σικάγο, ή όπως μου αρέσει να την αποκαλούν «η καθαρή πόλη της Νέας Υόρκης", είναι μια μαγευτική πόλη που βρίσκεται στο λιμάνι της λίμνης Μίσιγκαν. Κατά τη διάρκεια της μικρής, 2 ημερών παραμονής μου στην πόλη θυελλώδεις, φρόντισα να λάβουν τα πιο φήμης αξιοθέατα που έχει να προσφέρει. Κάθε φορά που είμαι σε μια πόλη για ένα μικρό χρονικό διάστημα, θα βρείτε συνήθως ένα διώροφο λεωφορείο που μπορώ να επιβιβαστείτε σε. Αυτοί οι τύποι των λεωφορείων σας αφήσει καθόλου από τα πιο διάσημα αξιοθέατα σε κάθε μητροπολιτική πόλη και κύκλο γύρω σε ένα πολύ βολικό πρόγραμμα. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας με μια γρήγορη επίσκεψη στο Navy Pier. Ένα παλιό βάση κατάρτισης του ναυτικού, αυτό το τουριστικό αξιοθέατο έχει ένα τεράστιο δεξιά ρόδα στο κέντρο του, μαζί με κάποια τουριστικά καταστήματα, εστιατόρια και βόλτες για μικρά παιδιά (ή ενήλικες που έχουν μικρά παιδιά στην καρδιά). Επίσης, φρόντισε να κάνει το δρόμο μου πάνω στο Adler Πλανητάριο και το ενυδρείο Shedd , που και οι δύο βρίσκονται στο Σικάγο Boardwalk, επιτρέποντάς σας να δείτε ολόκληρο ορίζοντα της πόλης. Όπως κλισέ όσο φαίνεται, είναι μια παράδοση για να φτάσουμε στην κορυφή του ψηλότερου κτιρίου όταν είμαι επίσκεψη σε μια νέα πόλη. Ακόμα κι αν το Willis Tower είναι το ψηλότερο κτίριο στο Σικάγο, αποφάσισα να επισκεφθείτε το John Hancock Center ($ 20 είσοδος για τους ενήλικες), όπου πήραμε μια άποψη 360 μοιρών του Σικάγο από τον 94ο όροφο. Επειδή είναι καλοκαίρι και ο καιρός είναι παρθένα, βρήκα τον εαυτό μου που να έχουν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε πολλά πάρκα η πόλη έχει να προσφέρει. Επισκέφθηκα Millenium πάρκο , καθώς και πάρκο Lincoln και ο Γκραντ. Grant Park ήταν το αγαπημένο μου επειδή περιείχε τη μαγευτική Buckingham Fountain , το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Την ξενάγηση μας, κάναμε ακούμε για το φρικτό Σικάγο πυρκαγιά που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της αρχιτεκτονικής από τις αρχές του Σικάγου. Λόγω αυτής της τραγωδίας, η πόλη έχει προσκληθεί πολλαπλές δημιουργικές και καινοτόμες αρχιτέκτονες να σχεδιάσουν μια τεράστια ποικιλία των οικοδομικών δέος-εμπνέει όλους σε όλη την πόλη. Ανακατεμένο με όλα τα σύγχρονα κτίρια, υπάρχει μόνο ο πύργος του νερού που κατάφερε να επιβιώσει από την φωτιά. Αυτό το κομμάτι της ιστορικής αρχιτεκτονικής, χάνεται σε μια θάλασσα από γυαλί και καθρέφτες κτιρίων είναι επίσης ένα θέαμα που αξίζει να επισκεφθείτε. Και τέλος, κανένα ταξίδι στο Σικάγο θα ήταν πλήρης χωρίς μια γρήγορη φωτογραφία συνόδου στην Πύλη Cloud, αλλιώς γνωστή ως "το φασόλι». Είναι ένα τεράστιο γλυπτό φτιαγμένο από καθρέφτη κομμάτια και το γιγαντιαίο δομή προσελκύσει περισσότερους τουρίστες από κάθε άλλη χώρα στην πόλη. Μέχρι την επόμενη φορά Σικάγο!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Flora Potapoff

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top