Reis naar Chicago

Chicago, of zoals ik graag noemen "de schone New York City", is een majestueuze stad ligt direct aan de haven van Lake Michigan.
Chicago, of zoals ik graag noemen "de schone New York City", is een majestueuze stad ligt direct aan de haven van Lake Michigan. Tijdens mijn korte, 2-daags verblijf in de winderige stad, zorgde ik ervoor om in de meest gerenommeerde attracties die het te bieden heeft. Wanneer ik in de stad voor een korte tijd, vind ik meestal een dubbele Decker bus die ik kan hop op. Deze types van bussen afzetten bij alle van de meest beroemde bezienswaardigheden in een metropool en de cirkel rond op een zeer gunstige schema. We begonnen onze reis met een snel bezoek aan Navy Pier. Een oude marine opleiding basis, deze toeristische attractie heeft een gigantische reuzenrad in het centrum van het, samen met enkele toeristische winkels, restaurants en attracties voor kleine kinderen (of volwassenen die kleine kinderen op het hart). Ik heb ook zeker om mijn weg naar Adler Planetarium en het Shedd Aquarium , die beide zijn gelegen op de Chicago Boardwalk, laten zie je de hele skyline van de stad. Zoals cliche het ook mag lijken, het is een traditie naar de top van het hoogste gebouw als ik ben een bezoek aan een nieuwe stad te krijgen. Hoewel de Willis Tower is het hoogste gebouw in Chicago, heb ik besloten om de John Hancock Center ($ 20 entree voor volwassenen), waar we een 360-graden beeld van Chicago uit de 94e verdieping bezoeken. Want het is zomer en het weer is ongerept, vond ik mezelf aangetrokken tot het ontbijt en de lunch in de vele parken van de stad te bieden heeft. Ik bezocht Millenium park , evenals Lincoln en Grant Park. Grant Park was mijn favoriet omdat het het adembenemende bevatte Buckingham Fountain , dat is een van de grootste fonteinen in de hele wereld. Op onze tocht, we hoorden over de verschrikkelijke brand van Chicago dat de meerderheid van de vroege architectuur Chicago's vernietigd. Als gevolg van deze tragedie, heeft de stad meerdere creatieve en vernieuwende architecten uitgenodigd om een ​​groot scala aan ontzagwekkende gebouw ontwerpen al door de hele stad. Vermengd met alle moderne gebouwen, is er alleen de watertoren die in geslaagd om de brand te overleven. Dit stukje historische architectuur, verloren in een zee van glas en gespiegeld gebouwen is ook een gezicht een bezoek waard. En ten slotte, geen reis naar Chicago zou niet compleet zijn zonder een snelle foto sessie op de Cloud Gate, ook wel bekend als "de boon". Het is een enorme sculptuur gemaakt van gespiegeld stukken en de reus structuur trok meer toeristen dan elke andere plaats in de stad. Tot de volgende keer Chicago!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Flora Potapoff

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top