Excursie la Chicago

Chicago, sau cum îmi place să-l numesc "curat New York City", este un oras maiestuos situat chiar pe portul lacului Michigan.
Chicago, sau cum îmi place să - l numesc "curat New York City", este un oras maiestuos situat chiar pe portul lacului Michigan. În timpul scurt, șederea mea de 2 zile în oraș vant, am avut grijă să ia în cele mai bine renumite atracții pe care le are de oferit. Ori de câte ori eu sunt într-un oraș pentru o scurtă perioadă de timp, mi se pare, de obicei, un autobuz dublu Decker pe care le pot hamei pe. Aceste tipuri de autobuze vă las la toate cele mai faimoase atracții în orice oraș metropolitane și cerc în jurul valorii de pe un program foarte convenabil. Am început călătoria noastră cu o scurtă vizită la Navy Pier. O bază veche de formare marina, aceasta atractie turistica are o roată dreapta roata gigant în centrul ei, împreună cu unele magazine turistice, restaurante si plimbari pentru copii mici (sau adulți care sunt copii mici la inimă). De asemenea , am făcut sigur pentru a face drum pe la Adler Planetarium și Acvariul Shedd , care sunt ambele situate în Chicago Boardwalk, permițându - vă să vedeți întregul orizont a orașului. Așa cum clișeu cum ar părea, este o tradiție de a ajunge la partea de sus a cea mai înaltă clădire ori de câte ori mă vizitează un oraș nou. Chiar daca Turnul Willis este cea mai înaltă clădire din Chicago, am decis să viziteze John Hancock Center (20 $ de admitere pentru adulți), în cazul în care avem o vedere de 360 ​​de grade de la Chicago de la etajul 94th. Pentru ca este vara, iar vremea este curat, m-am trezit atras de a lua micul dejun și masa de prânz în numeroasele parcuri orașul are de oferit. Am vizitat Millenium Park , precum Lincoln si Grant Park. Grant Park a fost preferata mea , deoarece conținea uluitoare Fântâna Buckingham , care este una dintre cele mai mari fântâni din întreaga lume. În turneul nostru, am auzit despre oribil din Chicago focul care a distrus majoritatea arhitecturii timpurii din Chicago. Din cauza acestei tragedii, orașul a invitat mai mulți arhitecți creative și inovatoare pentru a proiecta o gamă foarte mare de clădiri inspira venerație tot în tot orașul. Amestecate cu toate clădirile moderne, există doar turnul de apă, care a reușit să supraviețuiască focului. Acest bit de arhitectura istorică, a pierdut într-o mare de sticlă și clădiri oglindite este, de asemenea, o priveliște care merita vizitate. Și, în sfârșit, nici o excursie la Chicago ar fi completă fără o sesiune foto rapidă la Poarta Cloud, altfel cunoscut sub numele de "boaba". Este o sculptură uriașă făcută din bucăți de oglindă și structura gigant a atras mai mulți turiști decât orice alt loc în oraș. Până la data viitoare la Chicago!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Flora Potapoff

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top