Пътуване до Гърция с TravelPapa Guides!

Ако планирате да посетите Гърция само за почивка на плажа или разхождайки се търси забележителности - че не е прав. Докато посещавате Гърция трябва да забрави за бърза или суматохата и се наслаждават на всеки малък детайл около вас - гръцката храна и вино, море и залези, гледка към природата и комуникация с местните жители, древни постройки и тишина, уютни ресторанти, национална музика и забавление.

По-голямата част от местните плажове е пясъчен, но вие също може да се намери някои каменисти плажове, например, на остров Лефкада. Плажовете на континенталната част като цяло са по-шумни от плажовете може да намерите на острова, тъй като има много малки уютни заливи и морето там е много по-спокоен.
Най-популярните сувенири да донесе у дома от Гърция са зехтин, кожени палта и изделия, различно приготвени маслини, местни подправки, сребърни и златни накити, мраморни статуетки и вази и така нататък.
В няколко думи - Гърция е "трябва да бъдат посетени" страната за всички древногръцки любителите на историята и за тези, които намира удоволствие в живописна гледка към природата и нейните обитатели. Има толкова много неща, които да посетите, които се разпространяват в цялата страна, така че е невъзможно дори да се опита да включи всички тях в една ваканция, но все пак може да попитам един от водачите TravelPapa , като Панайотис Космидис с невероятни си Санторини приключения , например.
Нашите водачи определено знаят, къде да започнете вашето приключение от!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top