Utazzon Görögország TravelPapa útmutatók!

Ha megy, hogy látogassa meg Görögországban csak pihen a tengerparton, vagy séta körül keresnek városnézések - ez nem igaz. Míg a látogató Görögország akkor felejtsd el siet vagy nyüzsgés és élvezni minden apró részlet körül - görög ételek és borok, a tenger és a naplementét, kilátással a természet és a kommunikáció a helyiek, ősi építmények és a csend, hangulatos éttermek, nemzeti zene és a szórakozás.

A nagy része a helyi strandok homokos, de akkor is talál néhány kavicsos strandok, például a Lefkada-sziget. A strandok szárazföld általában hangosabb, mint a strandok lehet találni a szigeten, mivel nagyon sok a kis hangulatos öblök és a tenger van sokkal nyugodtabb.
A legnépszerűbb ajándéktárgyak, hogy haza Görögország olívaolaj, bundák és pékáru, változatosan főzött olajbogyó, a helyi fűszerek, ezüst és arany ékszerek, márvány szobrok és vázák, és így tovább.
Néhány szóval - Görögország az "must-látogatás" ország minden ókori görög történelem szerelmeseinek és azoknak, akik örömet okoz a festői kilátást a természet és a lakók. Vannak olyan sok dolog, hogy keresse fel elterjedt az egész országban, így lehetetlen, hogy még megpróbálja tartalmazza az összes őket egy nyaralás, de mégis lehet kérni az egyik TravelPapa útmutatók , mint Panagiotis Kosmidis az ő csodálatos Santorini kalandjai , például.
Vezetőink biztosan tudják, hol kell kezdeni a kaland a!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top