Ταξίδι στην Ελλάδα με TravelPapa οδηγοί!

Εάν πρόκειται να επισκεφθεί την Ελλάδα μόνο για στηρίζεται πάνω στην παραλία ή το περπάτημα γύρω από την έρευνα για τα αξιοθέατα - αυτό δεν είναι σωστό. Ενώ επισκέπτονται την Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσουμε βιασύνη ή φασαρία και να απολαύσετε κάθε μικρή λεπτομέρεια γύρω σας - το ελληνικό φαγητό και το κρασί, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, τις απόψεις της φύσης και της επικοινωνίας με τους ντόπιους, αρχαίες κατασκευές και τη σιωπή, άνετα εστιατόρια, εθνική μουσική και διασκέδαση.

Το μεγαλύτερο μέρος των τοπικών παραλίες είναι αμμώδεις, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά βότσαλα, για παράδειγμα, στη Λευκάδα. Οι παραλίες της ηπειρωτικής σε γενικές γραμμές είναι πιο θορυβώδεις από τις παραλίες που μπορείτε να βρείτε στο νησί, καθώς υπάρχουν πολλά μικρά φιλόξενα όρμους και η θάλασσα είναι εκεί πολύ πιο ήρεμη.
Τα πιο δημοφιλή σουβενίρ για να φέρει στο σπίτι από την Ελλάδα είναι το ελαιόλαδο, γούνινα παλτά και αρτοσκευάσματα, ποικιλοτρόπως μαγειρεμένα ελιές, τοπικά μπαχαρικά, ασημένια και χρυσά κοσμήματα, μαρμάρινα ειδώλια και αγγεία και ούτω καθεξής.
Με λίγα λόγια - η Ελλάδα είναι το "must-επίσκεψη" χώρα για όλες τις Αρχαία Ελληνική λάτρεις της ιστορίας και για όσους βρίσκει ευχαρίστηση στην γραφική θέα της φύσης και τους κατοίκους της. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να επισκεφθούν που έχουν εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα, έτσι ώστε να είναι αδύνατο να προσπαθήσουμε ακόμη να συμπεριλάβει όλα αυτά σε μια διακοπές, αλλά παρ 'όλα αυτά μπορείτε να ζητήσετε έναν από τους οδηγούς TravelPapa , όπως ο Παναγιώτης Κοσμίδης με την καταπληκτική του περιπέτειες στη Σαντορίνη , για παράδειγμα.
Οι οδηγοί μας σίγουρα γνωρίζουν, από πού να αρχίσω την περιπέτεια σας από το!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top