Reis naar Griekenland met TravelPapa Gidsen!

Als je gaat naar Griekenland te bezoeken alleen voor rust op het strand of wandelen rond op zoek naar bezienswaardigheden - dat klopt niet. Tijdens een bezoek aan Griekenland moet je vergeet haast of drukte en geniet van elk klein detail om je heen - Grieks eten en wijn, zee en zonsondergangen, uitzicht op de natuur en de communicatie met de lokale bevolking, oude constructies en stilte, gezellige restaurants, de nationale muziek en plezier.

Het grootste deel van de plaatselijke stranden is een zandstrand, maar u kunt ook een aantal kiezelstranden, bijvoorbeeld op het eiland Lefkada. De stranden van het vasteland in het algemeen luidruchtiger dan de stranden kunt u vinden op het eiland, want er zijn veel kleine, knusse baaien en de zee is er veel rustiger.
De meest populaire souvenirs naar huis te brengen van Griekenland zijn olijfolie, bontjassen en waren, afwisselend warm olijven, lokale kruiden, zilveren en gouden sieraden, marmeren beeldjes en vazen ​​en ga zo maar door.
In een paar woorden - Griekenland is de "must-visit" land voor de oude Griekse liefhebbers van geschiedenis en voor degenen die genoegen vindt in het schilderachtige uitzicht op de natuur en haar bewoners. Er zijn zo veel dingen te bezoeken die zijn verspreid over het hele land, zodat het onmogelijk is om zelfs proberen om ze allemaal te nemen in één vakantie, maar toch kunt u vragen een van de TravelPapa gidsen , zoals Panagiotis Kosmidis met zijn verbazingwekkende Santorini avonturen , bijvoorbeeld.
Onze gidsen zeker weet, waar uw avontuur te beginnen uit!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top