Călătorește în Grecia cu TravelPapa Ghiduri!

Dacă aveți de gând să viziteze Grecia, numai pentru odihna pe plajă sau de mers pe jos în jurul valorii de căutarea pentru obiective turistice - nu e corect. În timp ce vizita Grecia ar trebui să uitați despre grabă sau agitatia si se bucura de fiecare mic detaliu in jurul tau - produse alimentare grecești și de vin, la mare și apusuri de soare, punctele de vedere ale naturii și a comunicațiilor cu localnicii, construcțiile vechi și tăcere, restaurante confortabile, muzica națională și distracție.

Cea mai mare parte a plajelor locale este de nisip, dar s-ar putea găsi, de asemenea, unele plaje cu pietriș, de exemplu, pe Insula Lefkada. Plajele din continent, în general, sunt mai zgomotoase decât plajele pe care le pot găsi pe insulă, deoarece există o mulțime de golfuri mici, confortabile și la mare este mult mai calmă.
Cele mai populare suveniruri pentru a aduce acasă din Grecia sunt uleiul de măsline, haine de blană și marfa, măsline divers gătite, condimente locale, bijuterii de argint si de aur, statuete de marmură și vase și așa mai departe.
În câteva cuvinte - Grecia este "must-vizita" țară pentru toți iubitorii de istorie antice grecești și pentru cei care își găsește plăcerea în vederile pitorești ale naturii și a locuitorilor săi. Sunt atât de multe lucruri de vizitat , care sunt răspândite în toată țara, astfel încât este imposibil să încercați chiar să includă toate acestea într - o vacanță, dar , cu toate acestea , puteți cere unul dintre ghidurile TravelPapa , cum ar fi Panagiotis Kosmidis cu sale uimitoare aventuri Santorini , de exemplu.
ghidurile noastre cu siguranță știu, în cazul în care pentru a începe aventura ta de la!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top