Нова услуга на авиокомпанията за пътниците от първа класа!

Новият проект на въздухоплавателно средство, което позволява да се съзерцава цялата красота на небето на прозрачен купол.

През последните години, технологичният прогрес пристъпи напред, не е изключение и в областта на въздушния транспорт. Всички световни авиокомпании се опитват да гарантира комфорта на пътниците при максимално. Не е новина, че много самолети са оборудвани с Wi-Fi система, легла и различни видове медийни системи. Също така, пътниците могат да ползват огромен избор на гастрономически​ стегнато.

Компанията участва в разработването на космически технологии - скорост на вятъра технологии поражда нов проект «СКАЙДЕК» за феновете на височини и тръпката. Смисълът на това е, че на покрива на самолета ще бъде създадена прозрачна капсула с две удобни кресла, от които пътниците панорамна гледка на 360 градуса. Целта на VIP проекта: да отговарят на интересите на пътниците, както и предоставянето на забавления за незабравими емоции, същото не е евтино удоволствие ще донесе допълнителни значителни приходи за авиокомпании, които предоставят такава възможност.Тази услуга ще се предлага на пътниците, които желаят да закупят билети първа класа. Те ще бъдат в състояние да се насладите на гледка към околните облаците, и безгранично небе. Придвижване с въздухоплавателното средство, на стола ще бъде с помощта на новия механизъм за авиацията, подобно на асансьор. Прозрачен купол е изработен от непроницаема superprochnogo материал, способен да издържа на всякакви метеорологични условия, обаче, това няма да се отрази на прозрачността на полукълбо и преглед.

След като услугата се изпълнява, ще бъде в състояние да си купят билети първа класа TravelPapa.com и изпитате очарованието на всичко това.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top