Új légitársaság szolgáltatás első osztályú utas!

Az új repülőgép projekt, amely lehetővé teszi, hogy gondolkodjunk a szépséget az ég egy átlátszó kupola.

Az elmúlt években a technológiai fejlődés fokozta messze előre, ez sem kivétel, és a terület a légi közlekedés. Minden a világ légitársaságok megpróbálják biztosítja a kényelmet az utasok a legnagyobb. Nem újdonság, hogy sok repülőgépek felszerelt Wi-Fi rendszer, ágyak és különféle média rendszerek. Továbbá, az utasok élvezhetik a hatalmas választéka gastranomic sallang.

A vállalat a fejlesztés űrhajózási technológia - szélsebesség Technologies bemutatja új projekt «SKYDECK» rajongóinak magasságú és izgalom. A szó jelentését, hogy a tetőn a repülőgép lesz beállítva átlátszó kapszula, két kényelmes fotel, ahonnan az utasok panoráma 360 fok. A cél a VIP projekt kielégítésére érdeklődés az utasok és a rendelkezésre szórakozás felejthetetlen érzelmek, az azonos nem olcsó élvezet fog további jelentős bevételek légitársaságok biztosít ilyen lehetőséget.Ez a szolgáltatás igénybe vehető az utasok, akik szeretnének jegyeket első osztályú. Képesek lesznek a kilátás nyílik a környező felhők, és a határtalan ég. Navigálás a repülőgép, a szék lesz az új repülés mechanizmus hasonló a lifttel. Átlátszó kupola készült áthatolhatatlan superprochnogo anyag képes ellenállni bármilyen időjárási körülmények között, ez azonban nem befolyásolja az átláthatóságot a félgömb és felülvizsgálat.

Miután megvalósítjuk a szolgáltatást, akkor képes lesz arra, hogy jegyet az első osztályú TravelPapa.com és a tapasztalat a varázsát az egészet.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top