Νέα υπηρεσία αεροπορικής εταιρείας για τους επιβάτες πρώτης θέσης!

Το νέο έργο του αεροσκάφους, επιτρέποντας να εξετάσουμε όλη την ομορφιά του ουρανού από ένα διαφανές θόλο.

Τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογική πρόοδος έχει ενισχυθεί προς τα εμπρός, δεν αποτελεί εξαίρεση και η περιοχή των αεροπορικών μεταφορών. Όλα αεροπορικές εταιρείες του κόσμου προσπαθούν να εξασφαλίσει την άνεση των επιβατών στο μέγιστο. Δεν είδηση ότι πολλά αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με σύστημα Wi-Fi, κρεβάτια και τα διάφορα είδη των συστημάτων πολυμέσων. Επίσης, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια τεράστια επιλογή των γαστρονομικός​ διακοσμητικά στοιχεία.

Η εταιρεία ασχολείται με την ανάπτυξη της αεροδιαστημικής τεχνολογίας - ταχύτητα του ανέμου Technologies παρουσιάζει ένα νέο έργο «SKYDECK» για τους οπαδούς της ύψη και συγκινήσεις. Το νόημα του είναι ότι στην οροφή του αεροσκάφους θα πρέπει να τεθούν διαφανείς κάψουλα με δύο άνετες πολυθρόνες, από τις οποίες οι επιβάτες πανοραμική θέα 360 μοιρών. Ο σκοπός του έργου VIP: για να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον των επιβατών και την παροχή ψυχαγωγίας για αξέχαστες συγκινήσεις, το ίδιο δεν είναι ένα φτηνό ευχαρίστηση θα αποφέρει πρόσθετα σημαντικά έσοδα για τις αεροπορικές εταιρείες που παρέχουν μια τέτοια ευκαιρία.Αυτή η υπηρεσία θα προσφέρεται στους επιβάτες που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια πρώτης θέσης. Θα είναι σε θέση να απολαύσουν τη θέα στα γύρω σύννεφα, και την απεριόριστη ουρανό. Πλοηγηθείτε με το αεροσκάφος, ο πρόεδρος θα είναι με τη χρήση του νέου μηχανισμού πολιτικής αεροπορίας, παρόμοιο με ένα ασανσέρ. Διαφανής θόλος είναι κατασκευασμένο από αδιαπέραστο υλικό superprochnogo ικανό να αντέχει σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη διαφάνεια του ημισφαιρίου και επανεξέταση.

Μόλις τεθεί σε εφαρμογή η υπηρεσία, θα είστε σε θέση να αγοράσουν εισιτήρια πρώτης κατηγορίας TravelPapa.com και να βιώσουν τη γοητεία του όλα.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top