Nieuwe luchtvaartmaatschappij service voor eerste klas passagiers!

De nieuwe vliegtuigen project, het mogelijk maakt om de schoonheid van de hemel van een transparante koepel overwegen.

De laatste jaren hebben technologische vooruitgang ver naar voren gestapt, is geen uitzondering en het gebied van luchttransport. Alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld proberen om het comfort van de passagiers te waarborgen op het maximum. Geen nieuws dat veel vliegtuigen zijn uitgerust met Wi-Fi systeem, bedden en verschillende soorten media-systemen. Ook kunnen passagiers genieten van een enorme selectie van gastronomisch franje.Het bedrijf is actief in de ontwikkeling van de ruimtevaart technologie - windsnelheid Technologies presenteert een nieuw project «SKYDECK» voor de fans van hoogtes en sensatie. De betekenis hiervan is dat op het dak van het vliegtuig worden transparante omhulsel met twee comfortabele stoelen, waar passagiers panorama van 360 graden. Het doel van het VIP-project: het belang van de passagiers en het verstrekken van vermaak voor een onvergetelijke emoties te voldoen, die is niet een goedkoop plezier zal extra aanzienlijke inkomsten aan luchtvaartmaatschappijen die een dergelijke kans te brengen.

Deze dienst zal worden aangeboden aan passagiers die willen kaartjes kopen eerste klasse. Zij zullen in staat om te genieten van het uitzicht op de omliggende wolken en grenzeloze hemel. Navigeren met het vliegtuig, zal de voorzitter worden met behulp van de nieuwe luchtvaart mechanisme, vergelijkbaar met een lift. Transparante koepel is gemaakt van ondoordringbaar superprochnogo materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, maar dit heeft geen invloed op de transparantie van het halfrond en de beoordeling.

Zodra de service is uitgevoerd, zal u in staat om tickets te kopen eerste klasse TravelPapa.com en ervaar de charme van dit alles.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top