Un nou serviciu al companiei aeriene pentru pasagerii de primă clasă!

Noul proiect de aeronave, care permite de a contempla toate frumusețea cerului unui dom transparent.

In ultimii ani, progresul tehnologic a pășit în față, nu este o excepție, iar domeniul transportului aerian. Toate liniile aeriene din lume încearcă să asigure confortul călătorilor la maxim. Nu este o veste că multe avioane sunt echipate cu sistem de acces Wi-Fi, paturi și diferite tipuri de sisteme media. De asemenea, pasagerii se pot bucura de o mare selecție de bibelouri gastranomice.

Compania a angajat în dezvoltarea tehnologiei aerospațială - Windspeed Technologies prezintă un nou proiect «Skydeck» pentru fanii de înălțimi și de senzații tari. Sensul este că pe acoperișul aeronavei va fi stabilită capsulă transparentă cu două fotolii confortabile, din care pasagerii vedere panoramică de 360 de grade. Scopul proiectului VIP: satisfacerea interesului pasagerilor și furnizarea de divertisment pentru emoții de neuitat, același lucru nu este o plăcere ieftină va aduce venituri suplimentare semnificative pentru companiile aeriene care oferă o astfel de oportunitate.Acest serviciu va fi oferit călătorilor care doresc să achiziționeze bilete de primă clasă. Ei vor fi în măsură să se bucure de vederi ale norilor din jur, și cerul fără margini. Navigați cu aeronava, scaunul va fi folosind noul mecanism de aviație, similar cu un lift. cupola transparentă este realizat dintr-un material capabil să reziste la superprochnogo impenetrabilă orice condiții meteorologice, cu toate acestea, acest lucru nu va afecta transparența emisferei și revizuirea.

Odată ce serviciul este pus în aplicare, va fi capabil de a cumpăra bilete de primă clasă TravelPapa.com și experiență farmecul de toate.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top