Albánia - az egyik felderítetlen utazási célpontok

Kényelmesen között helyezkedik szomszédai - Görögország és a Montenegrói Köztársaság - Albánia tartják manapság az egyik legnagyobb feltáratlan balkáni országok.

Ami a sok éven át volt szigetelve a világ, az emberek manapság nem tudják annyira gazdag kulturális örökség, hihetetlenül gyönyörű természet, festői kanyonok és gyönyörű tiszta strandok. A helyi lakosság meglehetősen barátságos és tiszteletteljes felé a külföldi látogatók, és a nemzeti konyha teljesen finom. És ez a két fő oka annak, hogy érdemes megnézni ezt az egyedülálló az országban!
Az összes városok Albánia és különösen annak fővárosa - a város Tirana - lehet találni sok különböző ajándék üzletek és piacok, ahol ez lehetséges, hogy megtalálja, amit szeretne, kezdve a hagyományos cikkek és a kis emlékezetes ajándékot hozza haza. A legnépszerűbb ajándéktárgyak vásárolni Albániában tartják hagyományos hímzéseket, fa és kerámia tárgyak, a nemzeti hangszer, a helyi hagyományos italok és így tovább.
Gyönyörű hosszú strandok, kristálytiszta tenger, festői hegyek és kellemesen alacsony árak a fő tényezők, amelyek vonzzák a több száz turista itt évente. A másik jelentős városlátogatások ország között több nemzeti park és titokzatos ősi várak, hogy található néhány városban Albánia. A több magán útmutatók Albánia, beleértve Romelda Koka és fwe mások, mindig készen arra, hogy megosszák a legjobb pillanatok tartózkodik ebben a teljesen egyedi ország veletek, csak ellenőrizni, hogy mit kínálnak a honlapunkon.
Legyen az első, hogy felfedezzék ezt a különleges feltáratlan ország TravelPapa útmutatók !


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top