Αλβανία - μια από τις πιο ανεξερεύνητες ταξιδιωτικούς προορισμούς

Άνετα που βρίσκεται μεταξύ των γειτόνων της - Ελλάδα και τη Δημοκρατία του Μαυροβουνίου - Αλβανίας θεωρείται σήμερα μία από τις χώρες που είναι πιο ανεξερεύνητες Βαλκανίων.

Όσο για τα πολλά χρόνια που απομονώθηκε από όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι σήμερα δεν ξέρουν τόσα πολλά για την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, εκπληκτικά όμορφη φύση, γραφικά φαράγγια και πανέμορφες καθαρές παραλίες. Οι ντόπιοι κάτοικοι είναι μάλλον φιλόξενοι και με σεβασμό προς τους ξένους επισκέπτες, και η εθνική κουζίνα είναι απολύτως νόστιμο. Και αυτά είναι δύο από τους κύριους λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφθείτε αυτή τη μοναδική χώρα!
Σε όλες τις πόλεις της Αλβανίας και ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα της - την πόλη των Τιράνων - μπορείτε να βρείτε πολλά διάφορα καταστήματα με σουβενίρ και τις αγορές, όπου αυτό είναι δυνατό να βρεθεί κάτι που θα θέλατε να, αρχίζοντας με παραδοσιακά αντικείμενα και τα μικρά αξέχαστες δώρα για να φέρει πίσω στο σπίτι. Τα πιο δημοφιλή σουβενίρ για να αγοράσει στην Αλβανία θεωρούνται παραδοσιακά κεντήματα, ξύλινα και κεραμικά αντικείμενα, τα εθνικά μουσικά όργανα, τοπικές παραδοσιακές ποτών και ούτω καθεξής.
Gorgeous μεγάλες παραλίες, καθαρή θάλασσα, τα γραφικά βουνά και ευχάριστα χαμηλές τιμές είναι οι κύριοι παράγοντες που προσελκύουν εκατοντάδες τουρίστες εδώ κάθε χρόνο. Τα άλλα σημαντικά αξιοθέατα της χώρας περιλαμβάνουν πολλαπλά εθνικά πάρκα και μυστηριώδη αρχαία κάστρα που βρίσκονται σε ορισμένες πόλεις της Αλβανίας. Πολλαπλές μας ιδιωτική οδηγούς της Αλβανίας, συμπεριλαμβανομένων Romelda Koka και άλλοι fwe, είναι πάντα έτοιμοι να μοιραστούν τις καλύτερες στιγμές του που διαμένουν σε αυτό απολύτως μοναδική χώρα μαζί σας, απλά δείτε τι προσφέρουν στην ιστοσελίδα μας.
Να είστε ένας από τους πρώτους για να ανακαλύψετε αυτό το διακριτικό ανεξερεύνητη χώρα με TravelPapa οδηγοί !


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top