Albanië - een van de meest onbekende reisbestemmingen

Comfortabel gelegen tussen de buurlanden - Griekenland en de Republiek Montenegro - Albanië wordt tegenwoordig beschouwd als een van de landen van de meest onontgonnen Balkan.

Zoals voor de vele jaren werd geïsoleerd uit de hele wereld, mensen tegenwoordig weten niet zo veel over zijn rijke culturele erfgoed, ongelooflijk mooie natuur, schilderachtige canyons en prachtige schone stranden. Lokale bewoners zijn nogal gastvrij en respectvol richting de buitenlandse bezoekers, en de nationale keuken is absoluut heerlijk. En dit zijn twee van de belangrijkste redenen waarom het bezoek aan dit unieke land de moeite waard!
In alle steden van Albanië en vooral in de hoofdstad - de stad van Tirana - kunt u veel verschillende souvenirwinkels en markten, waar het mogelijk is te vinden om alles wat je wilt weten, te beginnen met de traditionele artikelen en de kleine memorabele geschenken aan terug te brengen naar huis. De meest populaire souvenirs te kopen in Albanië worden beschouwd als traditionele borduurwerken, houten en keramische voorwerpen, nationale muziekinstrumenten, lokale traditionele drankjes en ga zo maar door.
Prachtige lange stranden, heldere zee, schilderachtige bergen en aangenaam lage prijzen zijn de belangrijkste factoren die honderden toeristen per jaar trekken. De andere belangrijke bezienswaardigheden van het land onder andere meerdere nationale parken en mysterieuze oude kastelen die zich in sommige steden van Albanië. Onze meerdere private gidsen van Albanië, met inbegrip van Romelda Koka en FWE anderen, staan ​​altijd klaar om de beste momenten van een verblijf in dit absoluut uniek land met u te delen, kijk maar wat ze bieden op onze website.
Wees een van de eerste om dit onderscheidende onontgonnen land te ontdekken met TravelPapa Gidsen !


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top