Albania - una dintre destinațiile de călătorie cele mai neexplorate

situat între Confortabil vecinii săi - Grecia și Republica Muntenegru - Albania este considerată în prezent una dintre țările balcanice cele mai neexplorate.

În ceea ce mulți ani a fost izolat din întreaga lume, oamenii știu în zilele noastre nu atât de mult despre patrimoniul cultural bogat, natura extraordinar de frumoase, canioane pitoresti si plaje curate superbe. locuitorii locale sunt destul de primitori și cu respect față de vizitatorii străini, iar bucătăria națională este absolut delicios. Și acestea sunt două dintre principalele motive de ce merită să vizitează această țară unică!
În toate orașele Albaniei și mai ales în capitala - orașul Tirana - puteți găsi o mulțime de magazine și piețe de suveniruri diverse, în cazul în care este posibil pentru a găsi ceva ce ai dori sa, începând cu articolele tradiționale și mici cadouri memorabile aduce înapoi acasă. Cele mai populare suveniruri pentru a cumpăra în Albania sunt considerate Broderii tradiționale, articole din lemn și din ceramică, instrumente muzicale naționale, băuturi tradiționale locale și așa mai departe.
plaje superbe lungi, o mare limpede, munți pitorești și prețuri plăcut scăzute sunt principalii factori care atrag sute de turisti aici anual. Celelalte semnificative ale obiectivele turistice țării include mai multe parcuri naționale și castele antice misterioase, care sunt situate în unele orașe ale Albaniei. Multiple noastre de ghiduri particulare ale Albaniei, inclusiv Romelda Koka și altele FWE, sunt întotdeauna gata să împărtășească cele mai bune momente de ședere în această țară absolut unic , cu tine, trebuie doar să verificați ceea ce le oferă pe site - ul nostru.
Fii unul dintre primii care au descoperit această țară neexplorat distinctiv cu TravelPapa Ghiduri !


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top