Нови невероятни оферти за билети!

Polish Airlines LOT, член на Star Alliance, се предлага евтини билети за полети, заминаващи от САЩ, толкова ниска, колкото $ 500.

Посетете TravelPapa.com да намерят най-добрите цени на билети за самолетни билети и най-добри за полети на Трансатлантическия дестинация. Резервация период за тези предложения ще продължи до 20-ти юли, период на пътуване ще бъде между 13-ти септември и 30-ти септември.

Тази възможност може да се получи, ако резервират ниска тарифа на самолетни билети от Ню Йорк до Варшава или резервирате полет от Ню Йорк до Амстердам. Тази оферта е също на разположение за полети от Чикаго до Виена или чрез резервации на самолетни билети от Чикаго до Цюрих. Резервирайте евтини полети от Ню Йорк до Рига или да намерят най-добрите цени за самолетни билети, насам-натам дестинация между Ню Йорк и Париж.

Още Fares икономика започва от $ 710 и е на разположение за пътуване между 7-ми август и 23-ти от време за резервация на август и ще продължи до 20-ти юли. Например, ако пътник ще резервирате полет от Ню Йорк до Прага с ЛОТ през периода на оферта, той или тя ще хване този ограничен сделка. Намерете най-добрите цени на билети за полети от Чикаго до Копенхаген, пътуват с Polish Airlines и опит високо качество на обслужване от държави-Star Alliance е.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top