Új Hihetetlen ajánlatok repülőjegyet!

Polish Airlines LOT, tagja a Star Alliance, kínálnak olcsó viteldíjak induló járatok Egyesült Államok, olyan alacsony, mint $ 500.

Látogasson TravelPapa.com megtalálni a legjobb árakat repülőjegyet és a legjobb repülőjegy a transzatlanti célpontja. Foglalási időszak ezen ajánlatok tart 20. július utazási időszak között lesz 13-án és szeptember 30-án szeptember.

Ezt a lehetőséget lehet elérni, ha lefoglalja fapados repülőjegyet New York és Varsó, vagy könyv egy járatot New York és Amszterdam. Ez az ajánlat is elérhető járatokat Chicago Bécs vagy foglalás repülőjegyek Chicago Zürich. Foglaljon olcsó járatokat New York és Riga vagy megtalálni a legjobb árakat repülőjegyet oda cél között New Yorkban és Párizsban.

Több Economy Fares kezdődik $ 710 és elérhető az utazáshoz között 7. és augusztus 23. és augusztus foglalás ideje tart 20. július. Például, ha utas foglaljon járatot New York és Prague LOT során az ajánlati időszak, ő fogja kapni ezt a korlátozott foglalkozik. Keresse legjobb tarifákat járatokat Chicago Koppenhága, utazni Polish Airlines és tapasztalattal, magas színvonalú szolgáltatást Star Alliance tagja.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top