Νέα Απίστευτο Προσφορές σε Αεροπορικά εισιτήρια!

Polish Airlines LOT, μέλος της Star Alliance, προσφέρουν φθηνά εισιτήρια σε πτήσεις που αναχωρούν από Ηνωμένες Πολιτείες, τόσο χαμηλά όσο $ 500.

Επισκεφθείτε TravelPapa.com να βρουν καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια και τις καλύτερες πτήσεις για τις διατλαντικές προορισμό. Κράτηση περίοδο για αυτές τις προσφορές θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου, διάρκεια του ταξιδιού θα είναι μεταξύ 13 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η ευκαιρία μπορεί να επιτευχθεί αν κάνετε κράτηση χαμηλού ναύλου αεροπορικά εισιτήρια από Νέα Υόρκη προς Βαρσοβία ή να κλείσετε μια πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Άμστερνταμ. Αυτή η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμο για πτήσεις από Σικάγο προς Βιέννη ή με κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων από το Σικάγο στη Ζυρίχη. Κάντε κράτηση για φτηνές πτήσεις από Νέα Υόρκη προς Ρίγα ή να βρουν τις καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια δώθε προορισμό ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι.

Περισσότερα Οικονομίας τιμές ξεκινούν από $ 710 και είναι διαθέσιμα για τις μετακινήσεις μεταξύ 7 Αυγούστου και 23 Αυγούστου και ώρα κράτησης θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Για παράδειγμα, εάν επιβάτης θα κλείσετε μια πτήση από τη Νέα Υόρκη στην Πράγα με LOT κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, αυτός ή αυτή θα πιάσει αυτή την περιορισμένη συμφωνία. Βρείτε τις καλύτερες τιμές για πτήσεις από Σικάγο προς την Κοπεγχάγη, ταξιδεύουν με Polish Airlines και την εμπειρία των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από μέλος της Star Alliance.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top