Noi oferte incredibile pe biletele de avion!

LOT Polish Airlines, un membru al Star Alliance, oferă tarife ieftine pe zborurile cu plecare din Statele Unite ale Americii, la nivelul de 500 $.

Vizita TravelPapa.com pentru a găsi cele mai bune tarife pe biletele de avion și cele mai bune zboruri pe destinația transatlantică. Perioada de rezervare pentru aceste oferte va dura până la data de 20 iulie, perioada de deplasare va fi între 13 septembrie și 30 septembrie.

Această oportunitate poate fi obținut în cazul în care rezervați direct biletele de avion low fare din New York către Varșovia sau a rezerva un zbor de la New York , la Amsterdam. Această ofertă este de asemenea disponibil pentru zborurile din Chicago către Viena sau prin rezervarea biletelor de avion din Chicago , la Zurich. Zboruri ieftine din a face rezervări la New York la Riga sau de a găsi cele mai bune preturi pentru bilete de avion fro destinație între New York și Paris.

Mai multe Tarife Economie incepe de la $ 710 și este disponibil pentru a se deplasa între data de 7 august și 23 august și timpul de rezervare va dura până la data de 20 iulie. De exemplu, în cazul în care pasagerul va rezerva un bilet de la New York , la Praga cu LOT în timpul perioadei de oferta, el sau ea va prinde această afacere limitată. Găsiți cele mai bune tarife pe zborurile din Chicago spre Copenhaga, de călătorie cu Polish Airlines și experiență de servicii de înaltă calitate de membru al Star Alliance lui.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top