Négy fő tilalmak minden magán útmutató kell emlékezni

Annak érdekében, hogy a kirándulás a legemlékezetesebb és kellemes a utazók és hogy elkerüljék a váratlan helyzeteket, minden magán útmutató kövesse az egyszerű szabályokat, és emlékszem, körülbelül négy fő tilalmak, miközben a túra:
  • Ne siess - akkor is, ha a kirándulás lesz extra érdekes, de a utazó keres túl kimerült - a kényelem és kívánságait van az első helyen. A legfontosabb dolog, itt nem a mennyiség az adott tudás, hanem a minőség és az érzelmi légkört az utazás.
  • Ne vitatkozz - minden személynek joga van, és ossza meg saját véleményét. Minden utazó , hogy folyik egy utazás nem számít a helyzeteket, ahol kellene vitatkozni, bizonyítva, hogy így van, akkor minden esetben, ne próbálja meg, hogy őt a saját szemszögéből - csak hallgatni, mosolyogni és megvitatják, hogy ez a helyes megoldás.
  • Ne hazudj - nem kell tudni, hogy minden dolog, létezik a világban, ezért jobb, ha elmondom, hogy nem biztos a válasz bizonyos különleges kiegészítő kérdést, mint próbálja meg pótolni "megfelelő" választ. Ne feledje, hogy manapság az összes információ elég könnyen ellenőrizhető, így nem kockáztatják, vagy akkor elveszíti az utasok bizalmát.
  • Ne essen kétségbe - zárt múzeumban vagy törött busz nem egy probléma, vagy ok a pánikra, ez csak egy újabb esélyt, hogy megtalálják sokkal érdekesebb módon időtöltés. Egy igazán jó saját kalauz mindig mintegy 2-3 mentési terveket egy ilyen esetben.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top