Τέσσερις κύριες απαγορεύσεις κάθε ιδιωτικό οδηγό πρέπει να θυμόμαστε

Για να κάνετε την εκδρομή σας η πιο αξέχαστη και ευχάριστη για τους ταξιδιώτες σας και να αποφευχθούν τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις, κάθε ιδιωτικό οδηγός θα πρέπει να ακολουθούν τους απλούς κανόνες και να θυμάστε περίπου τέσσερις κύριες απαγορεύσεις, ενώ κατέχει μια περιοδεία:
  • Μην βιαστείτε - ακόμα κι αν σας εκδρομή θα είναι επιπλέον ενδιαφέρον, αλλά οι ταξιδιώτες σας ενδιαφέρει πάρα πολύ εξαντληθεί - την άνεση και τις επιθυμίες τους είναι στην πρώτη θέση. Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ δεν είναι η ποσότητα των δεδομένων των γνώσεων αλλά και την ποιότητα της και την συναισθηματική ατμόσφαιρα του ταξιδιού.
  • Μην υποστηρίζουν - κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα να έχει και να μοιραστούν τη δική του άποψη. Κάθε ταξιδιώτης που πηγαίνει σε ένα ταξίδι δεν αναμένει τις καταστάσεις, όπου θα πρέπει να υποστηρίζουν, αποδεικνύοντας ότι είναι σωστό, έτσι ώστε σε κάθε περίπτωση, μην προσπαθήσετε να τον φέρει πάνω στην δική σας άποψη - απλά ακούστε, χαμόγελο και συζητήσουν, αυτός είναι ο σωστός τρόπος έξω.
  • Μην ψέμα - δεν χρειάζεται να ξέρετε όλα τα πράγματα, που υπάρχουν στον κόσμο, γι 'αυτό είναι καλύτερο πει ότι δεν είστε σίγουροι για την απάντηση σε κάποια συγκεκριμένη συμπληρωματική ερώτηση, από ό, τι προσπαθούν να κάνουν μια "κατάλληλη" απάντηση. Θυμηθείτε ότι σήμερα όλες οι πληροφορίες είναι αρκετά εύκολο να ελεγχθεί, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ή μπορεί να χάσετε την εμπιστοσύνη τους ταξιδιώτες σας ».
  • Μην πανικοβάλλεστε - κλειστό μουσείο ή σπάσει το λεωφορείο δεν είναι ένα πρόβλημα ή ένας λόγος να πανικοβάλλεστε, αυτό είναι ακριβώς μια άλλη ευκαιρία να βρείτε πολύ πιο ενδιαφέροντα τρόπο από χόμπι. Ένα πραγματικά καλό ιδιωτικό οδηγός έχει πάντα περίπου 2-3 αντιγράφων ασφαλείας σχέδια για μια τέτοια περίπτωση.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top