Patru interdicții principale fiecare ghid privat ar trebui să amintesc

Pentru a face excursie cel mai memorabil și plăcut pentru călătorii și pentru a evita orice situații neașteptate, fiecare ghid privat ar trebui să urmeze reguli simple și amintiți-vă despre patru interdicții principale în timp ce deține un tur:
  • Nu vă grăbiți - chiar dacă dumneavoastră excursie va fi foarte interesant, dar călătorii dvs. caută prea epuizat - confortul și dorințele lor sunt în primul rând. Cel mai important lucru aici nu este cantitatea de cunoștințe, dar având în vedere calitatea și atmosfera emoțională a călătoriei.
  • Nu te certa - fiecare persoană are dreptul de a avea și împărtășească propria opinie. Fiecare călător care se întâmplă într- o călătorie nu se așteaptă ca situațiile, în cazul în care ar trebui să se susțină, dovedind că are dreptate, așa că , în orice caz, nu încercați să - l aducă pe la punctul de vedere - trebuie doar să asculte, zâmbet și discuta, asta e drept cale de ieșire.
  • Nu minți - nu trebuie să cunoască toate lucrurile, existente în lume, așa că e mai bine spune că nu sunteți sigur cu privire la răspunsul la o întrebare suplimentară special, decât să încerce să facă în sus un răspuns "adecvat". Amintiți-vă că în prezent toate informațiile sunt destul de ușor de verificat, deci nu risc sau s-ar putea pierde încrederea călătorilor dumneavoastră.
  • Nu intra in panica - muzeu închis sau autobuz rupt nu este o problemă sau un motiv de panică, este doar o altă șansă de a găsi mod mult mai interesant de distracție. Un foarte bun ghid privat întotdeauna are aproximativ 2-3 planuri de rezervă pentru un astfel de caz.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top