Ρωτήστε έναν οδηγό για τον προορισμό σας!

Είστε ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες σας για μια νέα πολυαναμενόμενη περιπέτεια, αλλά έχεις πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον προορισμό σας;

Ή ίσως είστε ακριβώς σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας και λαχτάρα για να μάθετε περισσότερα σχετικά καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, αξίζει αξιοθέατα, τοπικά μπαρ, φαγητό και ούτω καθεξής; Και ποιος μπορεί να γνωρίζει την απάντηση καλύτερα από ένα τοπικό ξεναγό; Απλά ρωτήστε ένα από αυτά!
Είμαστε πολύ ευτυχείς να σας ενημερώσουμε ότι TravelPapa Οδηγοί έχει ένα νέο χαρακτηριστικό - "Ρωτήστε έναν οδηγό"! Απλά πρέπει να πάτε στην ιστοσελίδα μας και ακολουθήστε τα 3 απλά βήματα:

  • Κάντε κλικ στην καρτέλα "Ρωτήστε Οδηγοί", τοποθετείται στη μέση της οθόνης.
  • Να αναφερθεί η χώρα ή πόλη θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε και να πληκτρολογήσετε την ερώτησή σας στο συγκεκριμένο τομέα.
  • Ρωτήστε έναν οδηγό!
Η ερώτησή σας θα είναι ορατό από όλους τους οδηγούς που είναι διαθέσιμες σε αυτή τη χώρα, έτσι ώστε όλοι τους θα έχουν τη δυνατότητα να σας απαντήσω και να σας δώσει συμβουλές. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε μέσα από ερωτήσεις των άλλων ταξιδιωτών, επιλέγοντας την απαραίτητη χώρα στη δεξιά πλευρά της οθόνης στην καρτέλα "Ρωτήστε τον Οδηγό» και αυτόματα θα τη σελίδα μήνυμα του σκάφους του.
Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας με TravelPapa Οδηγοί !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top