Puneți ghid despre destinația ta!

Ai de ambalare deja bagajele pe o nouă aventură mult-așteptat, dar au primit o mulțime de întrebări cu privire la destinația ta?

Sau poate esti doar de planificare următoare dvs. călătorie și sunt doresc să cunoască mai multe despre cele mai bune hoteluri din zonă, demn, baruri obiective turistice locale, produse alimentare și așa mai departe? Și cine poate ști răspunsul mai bine decât un ghid privat local? Întrebați-l pe unul dintre ei!
Suntem foarte bucuroși să vă informăm că TravelPapa Ghidurile are o caracteristică nouă - "Cere un ghid"! Trebuie doar să mergi la pagina noastră și urmați 3 pași simpli:

  • Faceți clic pe fila "Ask Guides", plasat în mijlocul ecranului.
  • Se va indica țara sau orașul aveți de gând să viziteze și să tastați întrebarea în câmpul specificat.
  • Adresați - vă un ghid!
Întrebarea ta va fi văzută de către toate ghidurile care sunt disponibile în țara respectivă, astfel încât toate acestea vor avea posibilitatea de a vă răspunde și să dea sfaturi. Ati putea arata, de asemenea, prin întrebările celorlalți călătorilor selectând țara necesară pe partea dreaptă a ecranului, în tab-ul "Ask Guide" și în mod automat accesând pagina de mesaje de bord.
Acum este mult mai ușor să planificați următoarea excursie cu TravelPapa Ghiduri !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top