KLM elégedett utasainak egy új szolgáltatás

KLM lehetővé teszi az utasok a repülőgépek fedélzetén élvezni az ízét csapolt sör
KLM az egyetlen repülés cég a világon, amely lehetőséget biztosít arra, hogy teszteljék a turisták egy szokatlan szolgáltatás - a csapolt sör fedélzetén a másik hajót. Ez az ötlet származik régen, de technikai nehézségek miatt, már megvalósult csak nyáron.

Légitársaság KLM már régóta dolgozott Heineken bevezetéséről szóló szokatlan szolgáltatások az utasok. A megvalósítás fő vett év fejlesztés speciális konténerek, ami működtethető magasságban 10.000 méter, és hogy megtartsa az íze a friss és a sör hőmérsékletét.

KLM tisztviselők azt mondta, hogy a projekt drága, sok erőfeszítés nélkül nem az új technológiák terén légi közlekedés. A fő kihívást továbbra is a fejlesztés a hűtőrendszer és létrehozta a szükséges kapacitás nagysága.

A szokatlan ötlet született néhány évvel ezelőtt a KLM utasai, akik inkább a sört öntött. A turisták jegyet most élvezni egy új lehetőség, a KLM, kezdve augusztusban. Tesztelés A projekt a tervek szerint kezdődik július 2, 2016, de úgy döntöttek, hogy mozgassa az augusztus elején, mivel nem minden szükséges biztonsági tanúsítványok kapunk.

Akkor foglaljon olcsó járatot a TravelPapa.com és légy részese tesztelni a szolgáltatást.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top