KLM är nöjd med sina passagerare en ny tjänst

KLM gör det möjligt för passagerare ombord på flygplan för att njuta av smaken av fatöl
KLM är det enda flygbolaget i världen, vilket kommer att ge en möjlighet att testa sina turister en ovanlig tjänst - fatöl ombord på andra fartyg. Denna idé har sitt ursprung för länge sedan, men på grund av tekniska svårigheter, har förverkligats bara på sommaren.

Flygbolaget KLM har länge arbetat med Heineken om införandet av ovanliga tjänster för passagerare. För att förverkliga detta projekt tog det år för utveckling av särskilda behållare, som skulle drivas på en höjd av 10.000 meter och skulle hålla smaken fräsch och öl temperatur.

KLM tjänstemän sade att projektet är dyrt, en stor insats var inte utan införande av ny teknik inom flygtransporter. Den största utmaningen är fortfarande utvecklingen av kylsystemet och skapandet av kapacitet som krävs storlek.

Den ovanliga idén föddes för några år sedan på KLM passagerare som föredrar för att hälla öl. Turister kan köpa biljetter nu att njuta av ett nytt alternativ, KLM, med start i augusti. Testning av projektet var planerad att börja 2 juli 2016, men det beslutades att flytta den till början av augusti, eftersom inte alla nödvändiga säkerhetsintyg erhölls.

Du kan boka billiga biljetter med TravelPapa.com och bli part för att testa tjänsten.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top