KLM este mulțumită de pasagerii săi un nou serviciu

KLM va permite pasagerilor cu privire la bordul aeronavelor să se bucure de gustul de bere draft
KLM este singura companie aviatică din lume, care va oferi o oportunitate de a testa turistilor sai un serviciu neobișnuit - proiect de bere la bordul celeilalte nave. Această idee are originea mult timp în urmă, dar, din cauza dificultăților tehnice, a fost realizat doar în timpul verii.

Companie aeriană KLM a lucrat mult timp cu Heineken introducerea unor servicii neobișnuite pentru pasageri. Pentru realizarea acestui proiect a fost nevoie de ani pentru dezvoltarea unor containere speciale, care s-ar fi operat la o altitudine de 10.000 de metri și ar păstra proaspete gust și temperatura de bere.

Oficialii KLM a declarat că proiectul este scump, o mulțime de efort nu a fost fără introducerea de noi tehnologii în domeniul transportului aerian. Provocarea principală rămâne dezvoltarea sistemului de răcire și crearea de mărime necesară a capacității.

Ideea neobișnuită sa născut în urmă cu câțiva ani, la pasagerii KLM care preferă pentru turnarea de bere. Turistii pot cumpăra bilete acum să se bucure de o nouă opțiune, KLM, începând cu luna august. Testarea proiectului a fost programată să înceapă 02 iulie 2016, dar sa decis să-l mute la începutul lunii august, așa cum nu s-au obținut toate certificatele de siguranță necesare.

Puteți rezerva bilete de avion ieftine cu TravelPapa.com și să devină o parte pentru a testa serviciul.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Radova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top