Öt fő szabályait a tökéletes privát útmutató

A legfontosabb dolog, hogy minden utazó tanulni valami rendkívüli, hogy az új, friss benyomásokat az út, és hogy elkerüljék semmilyen kellemetlen körülmények, mint a rossz időjárás és így tovább.

De mint általában, ezek a tényezők közvetlenül függ a privát útmutató , tudását és tapasztalatait. Tehát, hogy vajon hogyan lehet a kirándulás a legemlékezetesebb egy, az Ön utazók? Íme az öt fő szabályokat:

  • Megtalálja a kiutat minden tervezett helyzet - nincsenek tökéletes körülmények között, és akkor soha nem tervez utazást a legapróbb részleteket - talán a busz lesz vége, vagy talán a múzeum zárva lesz az ünnepek - sosem lehet tudni előre . Különben is, utazók vágy, hogy valami érdekes és nem oldja meg ezeket a problémákat, így neked kell improvizálni.
  • Viccet - a tökéletes útmutató nem "monoton rádió", hanem egy forrása a jó hangulat és a jó érzések. Egy megfelelő vicc, vagy vicces történet bekerül a fő beszéd segít a utazók pihenni és megteremti a megfelelő hangulatot az utat, hogy a túra célpontja.
  • Érzelmi - igen, nehéz nézni érdekel, ha azt mondod ugyanazt a történetet minden nap a sokadik alkalommal. De ennek ellenére, nagyon profi magán útmutatók tudják, hogyan kell megbirkózni vele, mert tudják: ez az ő kötelessége, hogy vonják utas a beszéd és rávenni, hogy együtt érezni.
  • Improvizálni - kirándulás alapján az utazók érdekeit, és szeretné fog tekinthető tökéletes. Csak magában a fantáziádat!
  • Képzelje magát az utazó hely - sok oka lehet, hogy fáradt és ideges - hosszú repülőút, végtelen sorban, fárasztó séták, akklimatizáció, és így tovább. Néha egy kis csésze kávé vagy újabb megállás, hogy egy kis pihenés általában elegendő szert utas számára kedvezően, és elkerüljük a lehetséges konfliktus.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top