Πέντε είναι τα κύρια κανόνες της τέλειας ιδιωτικό οδηγό

Το πιο σημαντικό πράγμα για κάθε ταξιδιώτη είναι να μάθει κάτι το εξαιρετικό, για να πάρει νέο φρέσκο ​​εντυπώσεις από το ταξίδι και να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες συνθήκες όπως κακές καιρικές συνθήκες και ούτω καθεξής.

Όμως, κατά κανόνα, οι παράγοντες αυτοί εξαρτώνται άμεσα από τον ιδιωτικό οδηγό , τις ικανότητές του και την εμπειρία του. Έτσι, αναρωτιούνται πώς να κάνουν σας εκδρομή την πιο αξέχαστη για τους ταξιδιώτες σας; Εδώ είναι οι πέντε κύριοι κανόνες:

  • Βρείτε έναν τρόπο έξω από οποιαδήποτε απρογραμμάτιστη κατάσταση - δεν υπάρχουν τέλειες συνθήκες και δεν μπορείτε ποτέ να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στην παραμικρή λεπτομέρεια - ίσως το λεωφορείο θα είναι αργά ή, ίσως, το μουσείο θα είναι κλειστό για διακοπές - ίσως ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων . Τέλος πάντων, οι ταξιδιώτες είναι λαχτάρα να δω κάτι ενδιαφέρον και όχι για να λύσει αυτά τα προβλήματα, γι 'αυτό θα είναι που πρέπει να αυτοσχεδιάσουν.
  • Κάντε αστεία - ένας τέλειος οδηγός δεν είναι "μονότονη ραδιόφωνο", αλλά μια πηγή καλή διάθεση και ωραία συναισθήματα. Ένα κατάλληλο αστείο ή μια αστεία ιστορία προστίθεται στην κύρια ομιλία θα βοηθήσουν τους ταξιδιώτες σας χαλαρώσει και θα δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα στο δρόμο σας προς τον προορισμό περιοδεία.
  • Να είστε συναισθηματικά - ναι, είναι δύσκολο να δούμε τα ενδιαφερόμενα όταν είστε λέει την ίδια ιστορία κάθε μέρα για πολλοστή φορά. Αλλά παρ 'όλα αυτά, πραγματικά επαγγελματική ιδιωτική οδηγοί ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν με αυτό, όπως ξέρουν: είναι καθήκον τους να συμμετάσχουν ταξιδιώτη στην ομιλία τους και να τον κάνει να συμπάσχουν.
  • Αυτοσχεδιάστε - εκδρομή, με βάση τα ενδιαφέροντα των ταξιδιωτών και επιθυμεί πρόκειται να θεωρηθεί ένα τέλειο ένα. Απλά να περιλαμβάνει τη φαντασία σας!
  • Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του ταξιδιώτη σας - υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είμαστε κουρασμένοι και νευρικοί - πολύωρη πτήση, ατελείωτη ουρά, εξαντλώντας περιπάτους, εγκλιματισμός και ούτω καθεξής. Μερικές φορές ένα μικρό φλιτζάνι καφέ ή πρόσθετη στάση για να πάρει κάποιο υπόλοιπο είναι συνήθως αρκετό για να κερδίσει ταξιδιώτη υπέρ 's και να αποφευχθεί μια πιθανή σύγκρουση.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top