Cinci reguli principale ale unui ghid privat perfectă

Cel mai important lucru pentru fiecare călător este de a învăța ceva extraordinar, pentru a obține noi impresii proaspete din drum și pentru a evita orice circumstanțe neplăcute, cum ar fi condiții meteorologice nefavorabile și așa mai departe.

Dar , de regulă, acești factori depind în mod direct pe ghidul privat , abilitățile sale și experiența sa. Așa că, întrebându -se cum să facă dvs. de excursie cel mai memorabil pentru călătorii dvs.? Aici sunt cele cinci reguli principale:

  • Găsi o cale de ieșire din orice situație neplanificate - nu există circumstanțe perfecte și este posibil să nu planificați călătoria în cele mai mici detalii - poate autobuzul va fi târziu sau, poate, muzeul va fi închis pentru vacanțe - nu s -ar putea ști în avans . Oricum, călătorii sunt dorința de a vedea ceva interesant și nu pentru a rezolva aceste probleme, așa că tu e cine trebuie să improvizezi.
  • Glume - un ghid perfect nu este un "radio , monoton" , ci o sursă de bună dispoziție și emoții frumoase. O glumă corespunzătoare sau o poveste amuzantă adăugat la discursul principal va ajuta călătorii dvs. se relaxeze și va crea atmosfera potrivita pe drumul spre destinație tur.
  • Fii emoțional - da, este greu să se uite interesat atunci când spui aceeași poveste în fiecare zi , pentru a nu știu câta oară. Dar cu toate acestea, într - adevăr ghiduri de private profesionale știu cum să facă față cu ea, deoarece știu: este datoria lor de a implica un călător în discursul lor și să-l facă să empatizeze.
  • Improviza - excursie, bazată pe interesele călătorilor și dorește va fi considerat unul perfect. Doar implica imaginatia ta!
  • Pune - te în locul tău de călătorie - există o mulțime de motive pentru a fi obosit și nervos - zbor lung, lista de așteptare fără sfârșit, plimbări obositoare, aclimatizare și așa mai departe. Uneori , o ceașcă mică de cafea sau de oprire suplimentară pentru a lua ceva de odihnă este de ajuns , de obicei , pentru a câștiga Călător favoare lui și de a evita un eventual conflict.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top