A különbség a csoport és a privát túra

Kommunikáció egy nagy csoport mintegy 20-30 fős és egy beszélgetés egy bizonyos személy egy túra igényelnek teljesen más megközelítés.

Az első esetben, a vezető meg kell szerveznie a tömeg: állítsa őket a helyes irányba, vigyáz minden résztvevőnek és támogassa a hangulat. A második esetben, ha nem kell koncentrálni a nagy közönség, mégis van, hogy mélyen vizsgálni az összes érdekek és a személyes preferenciák a utazó. Tehát, mik a fő különbségek a privát túra?

  • Változások a programban - amikor elmész egy csoport túra, akkor mindig tudni előre a téma, útvonal, időtartam, dátum és találkozási pont az utazás. De ha fogsz tartani egy privát túra, mindezen tényezők (kivéve a túra téma) nagyon változóak lehetnek, attól függően, hogy más körülmények között, beleértve néhány személyes okok miatt, vagy akár az időjárás. Természetesen minden lehetséges változásokat kell beszélni előre, például a honlapon.
  • Figyelembe véve a személyes érdekek - a beszéd egy csoport túra általában áll a különböző történelmi vagy érdekes tényeket bizonyos városnézés (attól függően, hogy mit keres), elkészített és előre tanulmányozni. Csak akkor van lehetőség improvizálni, amikor te megválaszolása további kérdéseket. Abban az esetben, ha a kezében egy privát túra akkor tanuld korábban az Ön utazók preferenciái és érdekeit. Mindig le kell vigyázni a hangulat, és a reakciók, és soha nem lehet félénk kérdezni kívánságait és benyomások. Ez segít megszervezni a személyes túra jobb és egyúttal szert hírnevét rendkívül figyelmes útmutatót.
  • További részletek - mindig vannak szünetek egy beszédében egy csoport túra: mialatt az egyik városnézésre a másikra, várva a többi résztvevő, és így tovább. A privát túra nem kell, hogy hallgasson, mint az utazó szeretne többet további részleteket a dolgokat maga körül, és talán még azt is szeretnénk, ha néhány új helyi tapasztalat, mint a szobrászat egy jar, ami egy mozaik, festmény a szövet és így tovább. Így, egy privát túra vannak sokkal több lehetőséget, hogy néhány igazán felejthetetlen benyomások!
  • Megválaszolása az összes kérdésre - munka közben egy nagy csoport, privát útmutató lehetősége van választani, milyen kérdésekre válaszolni, mivel nincs elég idő, hogy válaszolni mindet. Miközben folyik a privát túra, akkor nem kell a lehetőséget, hogy elkerüljék a kérdésre, hogy nem egészen biztos, szóval jobb, ha nem kínálnak a cél, amit nem tud sokat.
TravelPapa útmutatók nem mondja, hogy az egyik típusú kirándulások jobb, mint a másik; ők csak különböznek egy csomó saját legkisebb részletekre és hogy sok egészen más élmény, benyomások és emlékek a látogatóknak!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top