Η διαφορά ανάμεσα σε μια ομάδα και μια ιδιωτική ξενάγηση

Η επικοινωνία με μια μεγάλη ομάδα περίπου 20-30 άτομα και μια συζήτηση με ένα συγκεκριμένο άτομο σε μια περιοδεία απαιτούν εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας οδηγός έχει να οργανώσει ένα πλήθος: να μετατραπούν σε σωστή κατεύθυνση, να δούμε μετά από όλους τους συμμετέχοντες και να υποστηρίξει τη διάθεσή τους. Στη δεύτερη περίπτωση, δεν χρειάζεται να συγκεντρώνεται στο μεγάλο κοινό, παρ 'όλα αυτά, θα πρέπει να εξετάσει σε βάθος όλα τα συμφέροντα και τις προσωπικές προτιμήσεις του σας ταξιδιώτη. Έτσι, ποιες είναι οι κύριες διαφορές του ιδιωτικού περιοδεία;

  • Αλλαγές στο πρόγραμμα - όταν θα πάτε σε μια περιοδεία της ομάδας, μπορείτε πάντα να γνωρίζουμε εκ των προτέρων το θέμα, διαδρομή, τη διάρκεια, την ημερομηνία και το σημείο συνάντησης του ταξιδιού σας. Αλλά όταν πρόκειται να κρατήσει μια ιδιωτική περιήγηση, όλοι αυτοί οι παράγοντες (εκτός από το θέμα περιοδεία) μπορεί να διαφέρουν πολύ, ανάλογα με τις διαφορετικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων προσωπικούς λόγους ή ακόμα και τις καιρικές συνθήκες. Φυσικά, όλες οι πιθανές αλλαγές θα πρέπει να συζητηθεί εκ των προτέρων, για παράδειγμα, στην ιστοσελίδα της.
  • Λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά συμφέροντα - την ομιλία για μια περιήγηση ομάδα αποτελείται συνήθως από τα διάφορα ιστορικά ή ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με ορισμένα αξιοθέατα (ανάλογα με το τι είστε επισκέπτονται), που παρασκευάζεται και μελέτησε εκ των προτέρων. Η μόνη φορά που θα έχουν τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσει, είναι όταν είστε απαντώντας σε κάποιες πρόσθετες ερωτήσεις. Στην περίπτωση αυτή, όταν κρατάτε μια ιδιωτική ξενάγηση θα πρέπει να μάθουν καλύτερα εκ των προτέρων σχετικά με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά ταξιδιώτη σας. Θα πρέπει επίσης πάντα να κοιτάξουμε μετά από τη διάθεση και τις αντιδράσεις του και ποτέ δεν είναι ντροπαλός για να ρωτήσω σχετικά με τις επιθυμίες και τις εντυπώσεις του. Αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε ιδιωτική περιήγηση σας καλύτερα και ταυτόχρονα να αποκτήσει τη φήμη του εξαιρετικά προσεκτικός οδηγός.
  • Περισσότερες λεπτομέρειες - υπάρχουν πάντα κάποια διαλείμματα σε ομιλία του σε μια περιοδεία ομάδα: ενώ κινείται από το ένα στο άλλο τα αξιοθέατα, ενώ περιμένουν για το υπόλοιπο των συμμετεχόντων και ούτω καθεξής. Σε μια ιδιωτική ξενάγηση δεν χρειάζεται να είναι σιωπηλός, ως ταξιδιώτης σας θα θέλατε να μάθετε περισσότερα πρόσθετες λεπτομέρειες για τα πράγματα γύρω του και κατά πάσα πιθανότητα θα ήθελα ακόμα να πάρετε κάποια νέα τοπική εμπειρία, όπως φτιάχνοντας γλυπτά με ένα βάζο, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό, ζωγραφική το ύφασμα και ούτω καθεξής. Έτσι, σε μια ιδιωτική ξενάγηση υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες να πάρει κάποια πραγματικά αξέχαστες εντυπώσεις!
  • Απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις - ενώ συνεργάζεται με μια μεγάλη ομάδα, μια ιδιωτική οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τι είδους ερωτήσεις να απαντήσει, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να απαντήσει σε όλα αυτά. Ενώ πρόκειται για μια ιδιωτική περιήγηση, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να αποφύγει τις ερωτήσεις που δεν είστε αρκετά σίγουροι για, ώστε να είστε καλύτερα να μην προσφέρουν τον προορισμό, τον οποίο δεν ξέρω πολλά για.
TravelPapa οδηγοί δεν λέει ότι ένας τύπος εκδρομές είναι καλύτερο από το άλλο? το μόνο που διαφέρουν πολύ στις μικρότερες λεπτομέρειες τους και μπορεί να φέρει πολλά εντελώς διαφορετική εμπειρία, εντυπώσεις και αναμνήσεις στους επισκέπτες τους!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top