Diferența dintre un grup și un tur privat

Comunicarea cu un grup mare de aproximativ 20-30 de persoane și o discuție cu o anumită persoană într-un tur necesită o abordare destul de diferite.

În primul caz, un ghid trebuie să organizeze o mulțime: pentru a le transforma în direcția corectă, uita - te după ce toți participanții și să sprijine starea de spirit a acestora. În al doilea caz, nu trebuie să se concentreze asupra publicului larg, cu toate acestea, trebuie să se examineze profund toate interesele și preferințele personale ale dvs. de călător. Deci, care sunt principalele diferente ale unui tur privat?

  • Modificări în programul - atunci când mergi pe un tur de grup, știi întotdeauna în avans tema, ruta, durata, data și punctul de întâlnire a calatoriei. Dar când ai de gând să dețină un tur privat, toți acești factori (cu excepția tema tur) poate varia foarte mult, în funcție de circumstanțe diferite, inclusiv unele motive personale sau chiar de vreme. Desigur, toate posibilele modificări trebuie să fie discutate în prealabil, de exemplu, pe site-ul web.
  • Luând în considerare interesele personale - discursul pentru un tur de grup , de obicei , este format din diferitele fapte istorice sau interesante despre anumite obiective turistice ( în funcție de ceea ce vizita), preparat și a studiat în prealabil. Singura dată când ai posibilitatea de a improviza, este atunci când răspunzi la câteva întrebări suplimentare. În cazul în care, atunci când dețin un tur privat ar trebui să învețe mai bine în avans cu privire la preferințele și interesele dumneavoastră de călătorie. Ar trebui, de asemenea, uita-te întotdeauna după starea de spirit și reacțiile lui și să nu fie niciodată timid să întreb despre dorințele și impresiile sale. Acest lucru va ajuta să vă organizați tur privat mai bine și, în același timp, câștiga o reputație de ghid extrem de atent.
  • Mai multe detalii - există întotdeauna unele pauze într - un discurs pe un tur de grup: în timp ce se deplasează de la un obiectiv turistic la altul, în timp ce așteaptă restul participanților și așa mai departe. Pe un tur privat nu trebuie să fie tăcut, așa cum călător ar dori să învețe mai multe detalii suplimentare despre lucrurile din jurul lui și, probabil, ar dori chiar și pentru a obține o nouă experiență locală, cum ar fi un borcan sculptura, creând un mozaic, pictura materialul și așa mai departe. Astfel, pe un tur privat, există mult mai multe posibilități de a obține unele impresii cu adevărat de neuitat!
  • Răspunsul la toate întrebările - în timp ce lucrează cu un grup mare, un ghid privat are posibilitatea de a alege ce fel de întrebări pentru a răspunde, deoarece nu există suficient timp pentru a răspunde la toate acestea. În timp ce merge pe un tur privat, nu veți avea posibilitatea de a evita întrebările care nu sunt destul de sigur, asa ca mai bine să nu te oferi destinație, pe care nu știu prea multe despre.
TravelPapa Ghidurile nu spune că un tip de excursii este mai bun decât altul; acestea diferă doar mult în detaliile lor mai mici și pot aduce o mulțime de experiență destul de diferite, impresii și amintiri pentru vizitatorii lor!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top