Нека открием Индонезия с TravelPapa Guides!

Като правило, всеки, който идва до Индонезия за първи път слуша популярната легенда от местните водачи, който е широко разпространен по целия остров.

Тя казва, че много преди много години, Бали е създаден от боговете изключително за своите собствени нужди и само от доста време по-късно те се вземе решение да се направи на острова на разположение за други хора.
Основното предимство на посещение в Индонезия е хубава възможност да се включат всички основни туристически забавления във вашия "програма", като почивка на брега на морето, се случва някои активни мероприятия, посещение на исторически и етноложки екскурзии, възхищавайки се на дивия свят на животните, туризъм и т.н. на. Между другото, Индонезия се смята за един от най-добрите "трябва-да посетят" места за всички любители на пешеходни и сърф.
Индонезия привлича ежегодно хиляди туристи със своите исторически и културни забележителности, неговите разнообразни национални паркове и техните обитатели, кристално чисти езера, древни храмове и руини, прекрасни вулкани, невероятни залези и така нататък. Само си представете, какво може да бъде по-добре, отколкото поздрав изгрева сред вашите близки приятели в атмосфера на хармония и тишина? Определено поздрав изгрева на върха на недвижими вулкана! Ако сте някога пътуват до Бали, нашите частни водачи от Индонезия, (като Nyoman Mahayuna , например), могат да ви помогнат да намерите някои наистина незабравими впечатления!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top